17elimde 14 pro var 41k sayıyolar hepsiburada da. İphone 16 yı 16bin civarına alabiliyorum 15 de aynı şekilde 8-9 arası bir şeye geliyor yani 7-8bin tllik fark olacak değer mi değmez mi sizce?
boşa satmış olursun değmez 14 pro ile 15 aynı sayılır zaten 16 da o paranın hakkı değil alacaksan yd16 pro alabilirsin oda sadece 45k felan kapalı olanlarıelimde 14 pro var 41k sayıyolar hepsiburada da. İphone 16 yı 16bin civarına alabiliyorum 15 de aynı şekilde 8-9 arası bir şeye geliyor yani 7-8bin tllik fark olacak değer mi değmez mi sizce?
14pro 4 senelik telefon nerdeyse hocam. bataryası 71 falan ölü telefon. Bende biliyorum 14 pronun daha iyi olabileceğini de eski kullanılmış bir telefon yaniboşa satmış olursun değmez 14 pro ile 15 aynı sayılır zaten 16 da o paranın hakkı değil alacaksan yd16 pro alabilirsin oda sadece 45k felan kapalı olanları
cebinden fazla para vermeden 17e alabilrisin 16 ya nazaran daha iyi cebindende çok fazla para çıkmazelimde 14 pro var 41k sayıyolar hepsiburada da. İphone 16 yı 16bin civarına alabiliyorum 15 de aynı şekilde 8-9 arası bir şeye geliyor yani 7-8bin tllik fark olacak değer mi değmez mi sizce?
Hocam 13 kullanıyorum 1.5 sene önce aldım bataryasını değiştirip kullanabilirsiniz eğer bu telefonu satarım yd 16 Pro ya 45k gömerim kapalı kutusuna üstüne birde 10-15k ya telefon alırım aramaları yönlendiririm vs demiyorsan en mantıklı tercih elindeki telefondan kalmak14pro 4 senelik telefon nerdeyse hocam. bataryası 71 falan ölü telefon. Bende biliyorum 14 pronun daha iyi olabileceğini de eski kullanılmış bir telefon yani
Evet biliyorum hocam 10-15 civarı farkediyor çok değilde bi tane daha telefon alınacak o yüzden 10-15 bin fark şuan çıkabileceğim bir para değil.cebinden fazla para vermeden 17e alabilrisin 16 ya nazaran daha iyi cebindende çok fazla para çıkmaz
hocam bilemedimki valla kafam karıştı yaHocam 13 kullanıyorum 1.5 sene önce aldım bataryasını değiştirip kullanabilirsiniz eğer bu telefonu satarım yd 16 Pro ya 45k gömerim kapalı kutusuna üstüne birde 10-15k ya telefon alırım aramaları yönlendiririm vs demiyorsan en mantıklı tercih elindeki telefondan kalmak
anlıyorumda ipohone 16 ya 16 bin fark vereceksinEvet biliyorum hocam 10-15 civarı farkediyor çok değilde bi tane daha telefon alınacak o yüzden 10-15 bin fark şuan çıkabileceğim bir para değil.
17e de alınmaz bence 14 prodananlıyorumda ipohone 16 ya 16 bin fark vereceksin
2. iphone 15 de günümüz standartlarında bir telefon degil
14pro dan geçiş yapacagın telefon iphone 17 ailesi olur en düşük 17e zaten daha altta telefon yok şuan sıfır adıma faturalı garantili olsun ceptende fazla gitmesin diyorsan iphone 17e alıp geçeceksin yapacak bir şey yok yada gidiceksin apple yetkili yerlerine 5-6 bin tl verip batarya degiştiriceksin
onu bende dedim zaten 17 serisine bakacak eger sıfır istiyorsa en düşük fiyatlı ürün de şuan 17e takas destegi ile gene mantıklı fiyata yani 12 bin tl ye geliyor 17e ki 17e ye 12 bin tl ye sahip olmak iyi bence17e de alınmaz bence 14 prodan
ya 17 alsın ya batarya değişsin ya da yd
16 pro dışı banada dışında mantıklı cihaz gelmiyor banada 16 serisi prosu dışında artıdan çok eksi yazaranlıyorumda ipohone 16 ya 16 bin fark vereceksin
2. iphone 15 de günümüz standartlarında bir telefon degil
14pro dan geçiş yapacagın telefon iphone 17 ailesi olur en düşük 17e zaten daha altta telefon yok şuan sıfır adıma faturalı garantili olsun ceptende fazla gitmesin diyorsan iphone 17e alıp geçeceksin yapacak bir şey yok yada gidiceksin apple yetkili yerlerine 5-6 bin tl verip batarya degiştiriceksin