IPhone 16 dan 17 ye geçilir mi?

Emin ol bu sefer fark 30 ise seneye max 40 olur suan sifir alsan da seneye o cihazin degeri dusecek yine fark buyuyecek. Bende 16 pro max kullaniyorum seneye degistirecegim
Seneye politika değişiyor 18 düz modeli sonraki yılın baharında çıkacak diyorlar, yani seneye değil 2027 Mart gibi falan çıkacak sanırım o da sıkıntı biraz. Bakalım çoğunluk değiştirme gerek yok diyorsa değiştirmeye çok ihtiyacım yok sadece 60Hz işte.

Seneye politika değişiyor 18 düz modeli sonraki yılın baharında çıkacak diyorlar, yani seneye değil 2027 Mart gibi falan çıkacak sanırım o da sıkıntı biraz. Bakalım çoğunluk değiştirme gerek yok diyorsa değiştirmeye çok ihtiyacım yok sadece 60Hz işte.
pro al bence 16 pro daha farkli gelecek ve 17 18 almaktansa pro modelleri daha cazip gelir.

o fiyata değmez.
16, 2 sene daha gider 18 serisi bakarsın.

17 öyle bir cihaz oldu ki herhangi bir modelden geçilebilir. Ben 15/128’den geçiyorum, %84 pildeki cihaz ile arada 33K fark çıktı bana.

pro al bence 16 pro daha farkli gelecek ve 17 18 almaktansa pro modelleri daha cazip gelir.
Pro modelleri sevmiyorum geçen sene 16 Pro da mantıklı gelmemişti şuan 17 Pro da mantıklı gelmiyor büyük ihtimalle 18 Pro için de beni ikna edecek bir özellik koymazlar.

o fiyata değmez.
16, 2 sene daha gider 18 serisi bakarsın.
Bana pil değişimiyle 4 sene gider bence bu cihaz zaten kullanacaksam sonuna kadar kullanırım ama 120Hz bir cihaza mı geçsem diye düşündürmüştü sadece bir de genel olarak çok iyi diyor herkes 17 için. Ama 20K vermeye de değmeyebilir doğru diyorsunuz, bunu sonuna kadar kullanıp iPhone 21 mi 22 mi artık ne çıkarsa onu alırız 😀

Bana pil değişimiyle 4 sene gider bence bu cihaz zaten kullanacaksam sonuna kadar kullanırım ama 120Hz bir cihaza mı geçsem diye düşündürmüştü sadece bir de genel olarak çok iyi diyor herkes 17 için. Ama 20K vermeye de değmeyebilir doğru diyorsunuz, bunu sonuna kadar kullanıp iPhone 21 mi 22 mi artık ne çıkarsa onu alırız 😀
dostum hem kamera guc pil vs ekran derken pro ile duzun arasinda cok fark var ben yine sana tavsiyem 16 pro olacak.

Seneyi beklersem büyük ihtimalle fiyat farkı çok açılır hiç değiştiremem, o durumda da 4 sene bunu kullanıp ölü fiyata satarım o dönemki son modellerden birine geçerim.
iphone fiyatını çok iyi korumuyor muydu neden ölü fiyat olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum hem kamera guc pil vs ekran derken pro ile duzun arasinda cok fark var ben yine sana tavsiyem 16 pro olacak.
güçte 17 16 prodan daha güçlü değil mi bu nası mantık

Bende 13 var ve 2 seneden fazla oldu :). Değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü bütün ihtiyacımı karşılıyor.

İhtiyacını karşılıyor ise değiştirme. Fakat her yıl yeni cihaz kullanırım, param var diyorsan tabi ki al hocam. Keyfine bak.

iPhone ların fiyatı kolay kolay düşmüyor. İkinci el fiyatları da öyle. Fakat ekonomi kötü. Bu yüzden bir şey almak istiyorsan ve o an paran varsa alıcan. Sonra alamıyorsun.

5 sene sonra değeri düşer illaki ne yani aynı fiyata mı satacam 5 sene kullandığım cihazı 😀

Gerçi enflasyon ile bu mümkün de yine yeni model fiyatlarına göre ölü kalır fiyat.

Tam olarak o isler oyle islemiyor maalesef dostum.
1764177298530.webp

A19 daha güçlü bu arada hem işlemci hem GPU olarak. İşlemci zaten A19 Pro ile aynı GPU daha zayıf ama o hali de A18 Prodan iyi.
Maalesef sandigin gibi degil dostum bizzat arkadasimda 17 var bende 16 pro max fark bariz 16 pm aliyor ki zaten islemci ve grafik ayni pro ile.

Geri