bende o yüzden sordum inceleme videolarında 14 pro da gözüküyor ancak 15 pro da yok eski videolar olduğu için belki daha sonra yazılım ile güncellenip getirmişlerdir diye düşündüm14 Pro'da var. 15 Pro'da da vardır.
eğer bütçenizi zorlayabilirseniz 16 pro alın yoksa 15 pro, 14pro nun çerçevesi çok kalın ben beğenmiyorum şahsenbende o yüzden sordum inceleme videolarında 14 pro da gözüküyor ancak 15 pro da yok eski videolar olduğu için belki daha sonra yazılım ile güncellenip getirmişlerdir diye düşündüm
Hocam birde sanırım 14 pro kullanıyorsunuz memnun musunuz şarjı ne kadar gidiyor beğenmediğiniz bir özelliği varmıdır
2024 Ekim ayında sıfır iPhone 15 128GB almak yerine 2. el %87 pilli 14 Pro 256GB aldım. Üstteki arkadaş çerçevesi kalın demiş, kılıf takınca cidden kalın ama ben hem kılıfsız kullanıyorum hem de SE 2'den geçtiğim için ince geliyor. 15 yerine bu telefonu tercih ettiğim için de memnunum çünkü bariz şekilde kamerası ve ekranı çok daha iyi. Şarjı ilk aldığımda 1 günü rahat çıkartıyordu yani YouTube, Instagram, TikTok, arka planda Spotify ile birlikte 7-8 saat ekran süresi falan veriyordu. Şu an pil sağlığım %76 olduğu için değiştirmem gerekiyor ama bu halle de Spotify, YouTube, Safari ve birkaç hafif oyun falan açarak 4-5 saat götürüyor.Hocam birde sanırım 14 pro kullanıyorsunuz memnun musunuz şarjı ne kadar gidiyor beğenmediğiniz bir özelliği varmıdır
13 Pro serisiyle birlikte sinematik mod geldi diye hatırlıyorum. 13 Pro'da 3x optik zoom olsa gerek. Ondan itibaren tüm Pro modellerde bu mevcut diye biliyorum.bende o yüzden sordum inceleme videolarında 14 pro da gözüküyor ancak 15 pro da yok eski videolar olduğu için belki daha sonra yazılım ile güncellenip getirmişlerdir diye düşündüm