Yurt dışı alacana düz 14 daha mantıklıKnk düz 14 de biraz küçük geldi gözüme şuanda Samsung 23 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz hirpan gibi bir vücudum var da ellerime küçük geliyo telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi telefon mu kardeşime verip 35 40 arası bı fiyata yd telefona geçmeyi düşünüyorum normalde
Ben 13 aldım en az 4-6 sene götüreceğini düşünüyorum telefonda yaptığınız önemli bir iş yoksa iphone 13 alın 14 le aralarında 10k lık bir fiyat farkı var ama performan farkı yok 2gb ram e ve 1 yıl daha fazla yazılım güncellemesi istiyorsanız 14 alın.Knk düz 14 küçük geliyo bana birde aldığım telefonu ömür boyu kullanıyorum gibi bişey oluyor zaten oyuzden alırken birkere alıp 5 6 sene beni sıkıntısız götürmesini istiyorum yd telefon kulanan birkaç tanıdığım var yakın akrabalarımdanda bı sıkıntı yok dediler hata telefon artık 4 ayda cüzzi miktar parayla server kayıt yaptırdığını da söyledi telefonun kapanma gibi bir durumu yok yani bundan dolayı da bana 15 pro Max mantıki geliyo
gecici 4 aylık kayıt işi kapandı , 8 ay kullanıp 4 ay kullanım dısı oluyorKnk düz 14 küçük geliyo bana birde aldığım telefonu ömür boyu kullanıyorum gibi bişey oluyor zaten oyuzden alırken birkere alıp 5 6 sene beni sıkıntısız götürmesini istiyorum yd telefon kulanan birkaç tanıdığım var yakın akrabalarımdanda bı sıkıntı yok dediler hata telefon artık 4 ayda cüzzi miktar parayla server kayıt yaptırdığını da söyledi telefonun kapanma gibi bir durumu yok yani bundan dolayı da bana 15 pro Max mantıki geliyo