Iphone 15 pro mu 14 pro

Kaitan

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba gelecek aylarda iphone gecmek istiyorum ancak kararsız kaldım biraz zorlayarak 15 pro almayı düsünüyorum sizce almalımıyım ceya cok daha rahat bir sekilde 14 pro mu almalıyım?
bu arada ben uzun süre kullanmak istiyorum üni sınavına gireceğim ve en azından kendim para biriktirebileceğim/kazanabileceğim zamana kadar bu telefon götürsün istiyorum
ileride mutlaka batarya değişimi yaparım o yandan sorun yok
yardımcı olursanız sevinirim

Ne tür beklentilerin var telefonundan yasa ne için kullanmak istiyorsun genelde

Arkadaşlar merhaba gelecek aylarda iphone gecmek istiyorum ancak kararsız kaldım biraz zorlayarak 15 pro almayı düsünüyorum sizce almalımıyım ceya cok daha rahat bir sekilde 14 pro mu almalıyım?
bu arada ben uzun süre kullanmak istiyorum üni sınavına gireceğim ve en azından kendim para biriktirebileceğim/kazanabileceğim zamana kadar bu telefon götürsün istiyorum
ileride mutlaka batarya değişimi yaparım o yandan sorun yok
yardımcı olursanız sevinirim
15 pro al geç bende kullanıyorum çok daha iyi 14 prodan bence 14 pro zaten sıfır bulamazsın

Ne tür beklentilerin var telefonundan yasa ne için kullanmak istiyorsun genelde
ben kamerası iyi olsun günlük hayatta iste insta falan icin nadiren iste arkadas ortamında oyun icin falan kullanacağım telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 pro al geç bende kullanıyorum çok daha iyi 14 prodan bence 14 pro zaten sıfır bulamazsın
14 pro yu zaten alırsam ikinci el alacağım ancak gönlüm 15 prodan yana ve 15 proda apple intelligence varya elbet bir gün türkiyeye gelir diye düsünüyorum o yandanda iyi olur gibime geliyor

ben kamerası iyi olsun günlük hayatta iste insta falan icin nadiren iste arkadas ortamında oyun icin falan kullanacağım telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 pro yu zaten alırsam ikinci el alacağım ancak gönlüm 15 prodan yana ve 15 proda apple intelligence varya elbet bir gün türkiyeye gelir diye düsünüyorum o yandanda iyi olur gibime geliyor
8 ram var hem kamera daha iyi daha güncel yani bütçe varken alıp uzun süre kullanmak daha mantıklı

S25 ultra varken düz pro mu cidden? iPhone zorunlu mu?
uzun zamandır samsung kullanıyorum ve annemde s24 ultra var aşırı büyük telefon şahsen ben kullanamam o telefonu ayrıca coğu kişinin bi iphone hevesi oluyor en azından bende bir denemek istiyorum

Sırf heves için paranı çöpe atma bence onun yerine yerine 2 adet yurtdışı cihaz alırsın her sene 8 aylık kullanımları yenileniyor zaten 8 ay birini 8 ay diğerini kullanırsin :D

Sırf heves için paranı çöpe atma bence onun yerine yerine 2 adet yurtdışı cihaz alırsın her sene 8 aylık kullanımları yenileniyor zaten 8 ay birini 8 ay diğerini kullanırsin :D
8 aylık süreyi 4e indirecekler diye bir sey duymustum ne kadar doğru bilmiyorum ama cift simli telefonda herhangi birine taktıktan sonra ikisininde 4 ay birlikte acılcakmıs falan

yurt dışı cihazı alın 16 pro 15 pro nun ısınma sorunları vardı ben pek güvenmiyorum 15 pro ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,395
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri