Neler Yeni

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

louis bloom

80+ Silver
iphone 11 den iphone 15 plus a geçtim 2 gün önce ama yeni telefon hissiyatı yok dinamik island denilen olay çok tırt kamerası sadece çok çok daha iyi ona bir şeyim yok ama kamera hariç gram fark hissedemedim. apple yapay zekası da gelmeyecekmiş iphone 15. sizce 15 e geçmem mantıklı mı oldu mantıksız mı? satıp 16 ya geçsem daha mı iyi olur ?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Fatih Ayhan
Bence bu durumda kendine sorman gereken soru satıp 16'ya mı geçsem değil iphone'u salıp, android opsiyonları mı değerlendirsem olmalı.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Ali
iphone 11 den iphone 15 plus a geçtim 2 gün önce ama yeni telefon hissiyatı yok dinamik island denilen olay çok tırt kamerası sadece çok çok daha iyi ona bir şeyim yok ama kamera hariç gram fark hissedemedim. apple yapay zekası da gelmeyecekmiş iphone 15. sizce 15 e geçmem mantıklı mı oldu mantıksız mı? satıp 16 ya geçsem daha mı iyi olur ?
Baz modelde kaldığınız sürece farkı görmemeniz normal.

15 Pro tavsiye ederim. F/p açısından alternatif olarak S23 Ultra.

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
hocam ben samsung a50 den geçen sene iphone 14 pro ya geçtim 15 ile 14 pro arasında zor karar verdim ekran yenileme hızı çok büyük artı yüksek yenileme hızlı bir cihaz düşünülebilir bence ama çokta gerekli degil cunku dezavantaj olarak şarj daha hızlı gidecek

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
evet kamerası iyi değil diyorlar, 13 serisi iyiydi 14 pro max son nokta sanırım üstünde sıkıntı var gibi ya da gereksiz

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
taha
Burdan şu çıkarımı yapıyorum ozaman iyiki 13 almışım. Androidten geçtim

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kamerası iyi değil diyorlar, 13 serisi iyiydi 14 pro max son nokta sanırım üstünde sıkıntı var gibi ya da gereksiz
hayir ben 15 plus in kamerasini cok begendim ama kameradan baska fark goremedim. dinamik island cok rahatsiz edici onceki klasik tasarim daha iyiydi ve kamera haric bi fark yok ayrica yukarida pro onerilmis ama vatandan aldim 2 gun once pro da oha vay be dedirtmedi iphone 15 plus boyut olarakta isimi gorur diye aldim ama yni telefon hissiyati hic kalmadi 2 gunde bitti

Riqel

80+
pro olmadıgı surece su an cok bir sey farketmezsiniz.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve ben apple ai ozelliginin gelmeyecegini bilmiyordum ayrica sarjida cok hizli bitiyor 15 plus in

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
13 mini 512gb ımla mutluyum ben

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
hayir ben 15 plus in kamerasini cok begendim ama kameradan baska fark goremedim. dinamik island cok rahatsiz edici onceki klasik tasarim daha iyiydi ve kamera haric bi fark yok ayrica yukarida pro onerilmis ama vatandan aldim 2 gun once pro da oha vay be dedirtmedi iphone 15 plus boyut olarakta isimi gorur diye aldim ama yni telefon hissiyati hic kalmadi 2 gunde bitti
oha vay be olacak özellik hertz olacaktır

louis bloom

80+ Silver
Reis senin telefondan beklentin ne?

Beklentilerini karşılıyosa geçmene gerek yok, telefon ölene kadar kullan.

Top Bottom