falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
kesinlikle alınır android fanboylugu yapmaya gerek yok
Mobil modem gibi ama AppStore de kendi uygulaması var blutut üzerinden sms ve aramaları aktarıyor uygulama üzerinden de sende arama yapabiliyorsunNe işe yarıyor hocam bu cihaz bilgi verir misiniz
16 pro ne git s25 ultra al be adamhocam 16 60 bin, 16 pro 80 bin sizce proya geçmeye değer mi bütçem pek yok zorlamaya çalışıyorum
ikisi de işinizi hayli hayli yerine getirir zevkle kullanırsınız. aradaki 20k ise konfor sağlar 120hz hep açık ekran vs vshocam 16 60 bin, 16 pro 80 bin sizce proya geçmeye değer mi bütçem pek yok zorlamaya çalışıyorum
76ya bulursun proyu da çabuk karar versen iyi olacak haftaya 17 tanıtımı var, biliyorsun ki ne zaman tanıtım olsa bize bir zam geliyor. Dolar son zam geldiğinde 37 liraydı şimdi dolar 41. %15lik bir artış var, en kötü %20 saplayabilirler.hocam 16 60 bin, 16 pro 80 bin sizce proya geçmeye değer mi bütçem pek yok zorlamaya çalışıyorum
hocam 1-2 güne alacağım almışken amazon, hepsiburada gibi sitelerden almak istiyorum şu anda amazonda 79 bin76ya bulursun proyu da çabuk karar versen iyi olacak haftaya 17 tanıtımı var, biliyorsun ki ne zaman tanıtım olsa bize bir zam geliyor. Dolar son zam geldiğinde 37 liraydı şimdi dolar 41. %15lik bir artış var, en kötü %20 saplayabilirler.