IPhone 16 alınır mı?

Ne işe yarıyor hocam bu cihaz bilgi verir misiniz
Mobil modem gibi ama AppStore de kendi uygulaması var blutut üzerinden sms ve aramaları aktarıyor uygulama üzerinden de sende arama yapabiliyorsun

hocam 16 60 bin, 16 pro 80 bin sizce proya geçmeye değer mi bütçem pek yok zorlamaya çalışıyorum
16 pro ne git s25 ultra al be adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günlük kullanımda 16 prodan çok daha işlevsel kamerası da uçurum gibi bir fark yok

tavsiyem 16 pro hocam düzde güzel ana kamera olarak aynılar ama zoomlarda geniş açıda falan 16 pro çok çok daha iyi birde düz 16 dan daha uzun ömürlü olur.

hocam 16 60 bin, 16 pro 80 bin sizce proya geçmeye değer mi bütçem pek yok zorlamaya çalışıyorum
76ya bulursun proyu da çabuk karar versen iyi olacak haftaya 17 tanıtımı var, biliyorsun ki ne zaman tanıtım olsa bize bir zam geliyor. Dolar son zam geldiğinde 37 liraydı şimdi dolar 41. %15lik bir artış var, en kötü %20 saplayabilirler.

76ya bulursun proyu da çabuk karar versen iyi olacak haftaya 17 tanıtımı var, biliyorsun ki ne zaman tanıtım olsa bize bir zam geliyor. Dolar son zam geldiğinde 37 liraydı şimdi dolar 41. %15lik bir artış var, en kötü %20 saplayabilirler.
hocam 1-2 güne alacağım almışken amazon, hepsiburada gibi sitelerden almak istiyorum şu anda amazonda 79 bin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,923
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri