Neler Yeni

İphone 16 icloud problemi

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
merhaba şifremi unutmamdan kaynaklı telefonu bilgisayar üzerinden sıfırladım ama icloud şifremi hatırlamıyorum ve icloudumu kitledim herhangi bir apple servisine kutu ve fatura ile gitsem açabilme şansları var mı yoksa illa zorlu center'a mı göndermek zorundayım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit
merhaba şifremi unutmamdan kaynaklı telefonu bilgisayar üzerinden sıfırladım ama icloud şifremi hatırlamıyorum ve icloudumu kitledim herhangi bir apple servisine kutu ve fatura ile gitsem açabilme şansları var mı yoksa illa zorlu center'a mı göndermek zorundayım
Faturayla herhangi bir servise gidersen açarlar muhtemelen.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faturayla herhangi bir servise gidersen açarlar muhtemelen.
peki apple servisine gittiğim zaman garantiden çıkar mı bypass gibi bir işlem garantiden çıkartıyor çünkü

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit
peki apple servisine gittiğim zaman garantiden çıkar mı bypass gibi bir işlem garantiden çıkartıyor çünkü
Apple servisinin yaptığı herhangi bir işlem cihazı garanti dışı bırakmaz. Cihazın sana ait olduğuna dair elinde fatura varsa iCloud sıfırlama işlemi yapıyorlar.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Apple servisinin yaptığı herhangi bir işlem cihazı garanti dışı bırakmaz. Cihazın sana ait olduğuna dair elinde fatura varsa iCloud sıfırlama işlemi yapıyorlar.
tamamdır çok teşekkür ederim içime biraz daha olsa su serpildi

Semurgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa özdemir
bu icloud şifre sıfırlama işleminde senin telefonunla her hangi bir işlem yok. bu sadece kendi hesabına ait bilgileri unuttuğun için yapılıyor. yani icloud ile açılan mac ipad iphone gibi diğer cihazlarda kapsam dahilinde ama bir kaç gün sürüyor diye biliyorum. yanında kutu fatura ile gidersen sana yardımcı olurlar.
maalesef apple türkiye eskisi gibi değil kendileri dahil batarya değişimi sonrası garantiyi devre dışı bırakıyorlar artık biliyorum saçma ama yapacak bir şey yok.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
bu icloud şifre sıfırlama işleminde senin telefonunla her hangi bir işlem yok. bu sadece kendi hesabına ait bilgileri unuttuğun için yapılıyor. yani icloud ile açılan mac ipad iphone gibi diğer cihazlarda kapsam dahilinde ama bir kaç gün sürüyor diye biliyorum. yanında kutu fatura ile gidersen sana yardımcı olurlar.

maalesef apple türkiye eskisi gibi değil kendileri dahil batarya değişimi sonrası garantiyi devre dışı bırakıyorlar artık biliyorum saçma ama yapacak bir şey yok.
şöyle bir sıkıntı var işte bir tek telefon numaram var iclodu'ma ait hotmail hesabım microsorf sağolsun bloke koyduğu içinde giremiyorum, yani demek istediğiniz fatura ve kutu ile gidersem her şekilde açarlar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ortalama ne kadar ücret alırlar

Son düzenleme:

Sazkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Sazkara
Apple destek ile görüş fatura varsa açarlar

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit

Evet, çokça suiistimale uğradığı için Apple Türkiye eskisi gibi değil artık fakat geçen sene eski kullandığım iPhone 12'nin bataryasının değiştirtmiştim. Cihazı aktif olarak kardeşim kullanıyor ve garanti devre dışı kalmadı, devam ediyor.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Evet, çokça suiistimale uğradığı için Apple Türkiye eskisi gibi değil artık fakat geçen sene eski kullandığım iPhone 12'nin bataryasının değiştirtmiştim. Cihazı aktif olarak kardeşim kullanıyor ve garanti devre dışı kalmadı, devam ediyor.
hocam siz biliyor musun acaba icloud kilidi ne zaman açılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,994
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom