Neler Yeni

Iphone 16 pro max mi yoksa aynı fiyata bir kameramı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
Artık tüm işleri pc den yapıyorum telefon sadece konuşmak için ve wp için lazım.Bende yeni telefon almaktansa aynı paraya daha iyi çeken güzel bir kamera düşündüm.Sizce mantıklı mı?

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enis Solak
Aynı soru benim aklımda da var, telefonu cebinde taşımak çok büyük lüks, kamera için araban varsa arabanda gezdirebilirsin ama uzun yürüyüşlerde arabadan uzak yanında taşımak can sıkabilir bu yüzden compact kamera düşünüyorum ben, profesyonel fotoğrafçılık yapmayacaksan ama temel işi fotoğraf çekmek olan bir cihazla fotoğraflar çekmek istiyorsan böyle bir şey düşünebilirsin sende. Çok zor soru ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu çok absürt bir soru olmuş kamerayı profesyonel çekim yapacaksanız her türlü gerekli
neresi absürt olmuş birader tam olarak.Gittiğim her yerde güzel fotoğraflar videolar çekmeyi seviyorum.Profesyonel de değilim.Birdaha oku istersen nerde profesyonel yazıyo.Yeni telefon alırsam kamerası hariç hayatımda hiçbir değişiklik olmıycak.Bende arada kaldım kameramı telefon mu.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Artık tüm işleri pc den yapıyorum telefon sadece konuşmak için ve wp için lazım.Bende yeni telefon almaktansa aynı paraya daha iyi çeken güzel bir kamera düşündüm.Sizce mantıklı mı?
Karşılaştırma biraz saçma olmuş Iphone kamerası tatmin eder video çekiminde daha iyi hiçbir cihaz yok telefon olarak ancak profesyonel kamera elbette daha iyi olacak ancak o kameralarda böyle taşınabilir olmayacak siz tercihinizi buna göre yapın

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
neresi absürt olmuş birader tam olarak.Gittiğim her yerde güzel fotoğraflar videolar çekmeyi seviyorum.Profesyonel de değilim.Birdaha oku istersen nerde profesyonel yazıyo.Yeni telefon alırsam kamerası hariç hayatımda hiçbir değişiklik olmıycak.Bende arada kaldım kameramı telefon mu.
o fiyattaki bir kameranın yanına bile yaklaşamaz ıp 16 pro max. ama tabii ki taşıma işi sizin için problem olur. eğer taşırım sıkıntı yok derseniz ciddi kalite farkı var arada

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Aynı para dediğin 100klık bütçede profesyonel olmayan nasıl bir kamera bekliyorsun profesyonel değilsen al iphone geç

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
o fiyattaki bir kameranın yanına bile yaklaşamaz ıp 16 pro max. ama tabii ki taşıma işi sizin için problem olur. eğer taşırım sıkıntı yok derseniz ciddi kalite farkı var arada
hatta yaklaşık 40k civarı bir bütçeyle bir kamera alsanız bile 16 pro maxtan daha iyi fotoğraflar çekersiniz. 100k bütçedeki kameralarla karşılaştırmak bile saçma arkadaşlarında dediği gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı para dediğin 100klık bütçede profesyonel olmayan nasıl bir kamera bekliyorsun profesyonel değilsen al iphone geç
profesyonel olmayan bir kameramı yazmışım oraya. Kameraya profesyonel olmasın demiyorum ben profesyonel değilim işim bu değil bundan kazanç sağlamıyorum ama hobi için arkadaş grubumuzla gittiğimiz yerlerde videolar fotolar çekiyoruz.Benim için taşımada hiçbir sıkıntı olmaz.Kamera daha iyi çekiyorsa ve taşımamada sıkıntı olmıycaksa,profesyonel değilim diye neden iphone alıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta yaklaşık 40k civarı bir bütçeyle bir kamera alsanız bile 16 pro maxtan daha iyi fotoğraflar çekersiniz. 100k bütçedeki kameralarla karşılaştırmak bile saçma arkadaşlarında dediği gibi
video benim için bir tık daha ön planda 4k 120fps çeken kaliteli bir kamera min ne kadardır.İlla iphone 16 pro max bütçesinde bir kamera almak zorunda değilim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
profesyonel olmayan bir kameramı yazmışım oraya. Kameraya profesyonel olmasın demiyorum ben profesyonel değilim işim bu değil bundan kazanç sağlamıyorum ama hobi için arkadaş grubumuzla gittiğimiz yerlerde videolar fotolar çekiyoruz.Benim için taşımada hiçbir sıkıntı olmaz.Kamera daha iyi çekiyorsa ve taşımamada sıkıntı olmıycaksa,profesyonel değilim diye neden iphone alıyım
profesyonel kamerayı profesyonel olmadan kullanmak daha zor onun dersini falan alman lazım bu yüzden dümdüz iphone daha mantıklı eğer gidip dersini alacaksan kamera al daha verimli olur

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal

video benim için bir tık daha ön planda 4k 120fps çeken kaliteli bir kamera min ne kadardır.İlla iphone 16 pro max bütçesinde bir kamera almak zorunda değilim
4k 120fps çekebilmek için ıp16 pro max parasını hatta fazlasını gözden çıkarmanız lazım :D

Fujifilm X-S20 ve 18-55 kit lens bence işinizi görür 4k 60 fps çekiyor. araştırdığımda birçok kişi tarafından önerilmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
profesyonel kamerayı profesyonel olmadan kullanmak daha zor onun dersini falan alman lazım bu yüzden dümdüz iphone daha mantıklı eğer gidip dersini alacaksan kamera al daha verimli olur
birazdaha açarmısın mesela hangi konularda ders almak lazım.Yada bi video vs varsa

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
birazdaha açarmısın mesela hangi konularda ders almak lazım.Yada bi video vs varsa
Direkt olarak fotoğrafçılık dersleri alman lazım sana her şeyini öğreten akıllı telefonlar fotoğraf çekmeden her şeyi otomatik ayarlarken fotoğraf makinelerinde biraz daha manuel uğraşman gerekiyor bu yüzden fotoğrafçılıkla alakalı bilgisi olanlara öneririm şahsen eğer ben buna uğraşırım en iyi fotoğrafı istiyorum dersen düşünme bile ama beni idare etsin ve kolay olsun dersen ip 16 pm en iyi tercih

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,628
Üyeler
164,352
Son üye
ali51
Top Bottom