Neler Yeni

Yardım İPHONE 16 PRO VS 15 PRO

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
50 kilo bebe
satıcı zaten yenilenmiş demez. Kutudan çıkart satıcının önünde garanti süresine bak bitmiş ise yenilenmiş yani bozuk telefonu alıp parçaları değiştirip sıfır gibi paketleyip piyasaya sürüyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan 14 ve altı tüm modeller Yenilenmiş (yurt dışı)
15 serisi de 3-4 ay önce yenilenmiş sürümler tr piyasasına girdi. 2 kere 15 pro aldık 2side yenilenmişti ama bilerek aldık biz. Kapalı kutu alsan dahi!

13 bin tl farka değmez. 2.el almanızı öneririm 26-28 bazında bulabilirsin biz 26a zor sattık 15 proyu 2ay önce.
Hocam zaten seri numarasına bakıp alacağım kutuyu açmadan kontrol edeceğim

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,522
İsim
Furkan Görür
Hocam zaten seri numarasına bakıp alacağım kutuyu açmadan kontrol edeceğim
bir önemi yok onların. Kutuyu açıp garanti süresine bakacaksın veya içini açacaksın başka türlü anlama yolu yok. Profesyonel yapıyorlar.

hocam soğutma sorunu baya bir azaldı tabi oturup pubg falan oynayınca ısınıyor(yanıyor) ama günlükte çok gçrmedim ısındığını eylül 2024 te aldım cihazımı
tiktok ta 30 dakika da ısınıp parlaklık kısıyordu o sorunlar düzeldiyse yorumumu değiştiririm artık.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Emin
bir önemi yok onların. Kutuyu açıp garanti süresine bakacaksın veya içini açacaksın başka türlü anlama yolu yok. Profesyonel yapıyorlar.

tiktok ta 30 dakika da ısınıp parlaklık kısıyordu o sorunlar düzeldiyse yorumumu değiştiririm artık.
tiktok kullanmıyorum yorum yapamıcam ona hocam instada falan ısınmıyor bende fifa coc cr falan gayet serin gidiyor

Aleyküm Selam. S25 Ultra al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,217
Üyeler
171,891
Son üye
ZENS
Top Bottom