Neler Yeni

IPhone 16da kronik sorun var mı? Ve Hepsiburada ile Trendyoldan hangisi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akira
iPhone 16 Plus almayı düşünüyorum. Almama engel olur diyebileceğiniz kronik problemleri ısınma sorunu vesaire mevcut mu? Beni uzun süre öyle virus ya da yavaşlama ya da ağır performans kaybı olmaksızın iyi idare eder mi? 60Hz'yi umursamıyorum ya da kamera ile işim yok. Bir de Hepsiburada ile Trendyol arasından hangisinden almam daha iyi olur sizce? İkisinde de bizzat sitenin kendisi satıcı olacak şekilde alacağım.

Aslında ilk etapta Hepsiburada dan alacaktım ama Hepsiburada da Iphone 16 plus ın pil gücünü normal 16 gibi 3561 mah ve pil gücü aralığı 3500-3999 vesaire yazılmış (telefon büyüklüğü doğru 6,7 ama pil değerleri yanlışş) oysa pil gücünün 4400 gibi bir şey olması lazım. Hepsiburada nın kendisinden alırken zannetmiyorum bi sorun çıkacağını ama bili bu kadar bariz yanlış yazmaları bi endişelendirmedi değil bi nedenden dolayı pili olması gerekenden zayıf mıdır acaba diye.

Son düzenleme:

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Kadir
Kamera ve panel kalitesi umrunda değilse neden iphone alıyorsun ki ? ham andriod olan telefon al yavaşlama olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akira
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera ve panel kalitesi umrunda değilse neden iphone alıyorsun ki ? ham andriod olan telefon al yavaşlama olmaz.
Iphone da yavaşlama mı oluyor ? Iphone tercih etme sebebim daha güvenli ve virus girmesi zor olduğunu düşünüyorum. Telefonu uzun ömürlü kullanmak istediğim için uzun vadede daha güvenli kalır ve daha zor eskir diye düşündüm. 5,5 sene Iphone 6s kullandım pili bayağı bi leşti yalan yok (o yüzden bu sefer plus modeli alıyorum) ama onun dışı 5.5 sene gayet normal götürdü bi sorun yaşamadım. Iphone larda yavaşlama mı var ? Maksatım beni en az bi 4 sene iyi bir şekilde fazla yavaşlamaksızın, giderilemez kronik sorun yaşamaksızın , fazla ısınmaksızın iyi bir şekilde idare etsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akira
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi de normal modellerle pro modelleri arasından insanların sadece pro alın demesinin sebebi sadece 120 hz mi ? Başka sebepler vesaire var mı ? Neden illa sadece pro ?

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran YAĞÇI
14 plus kullanıcısı olarak senin gibi düşünerek aldığım bir telefon pil ömrü daha iyi olsun beni daha uzun götürür amacıyla işinide gayet iyi yapıyor 2023 Şubat başında aldığım telefonun şuan pil yüzdesi %90 da ve halen ilk günkü gibi ekran süresi veriyor , pro modelleri ınfluencer lar dışında tercih edenlerin büyük çoğunluğu ekstra zevk için aldığını düşünüyorum ekran yenileme hızı açısından bakarsak iphone 60 hz gayet göz doyurucu zaten bu aralar yeni bir iphone alsam bu kesinlikle 16 plus olurdu son cümlendekine gelirsek büyük ihtimalle satıcı farkında olmadan o değerleri girmiştir 16 plus 4670mah değerinde bir batarya kapasitesine sahip zaten başka değerleri üretilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,441
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom