Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Akira
iPhone 16 Plus almayı düşünüyorum. Almama engel olur diyebileceğiniz kronik problemleri ısınma sorunu vesaire mevcut mu? Beni uzun süre öyle virus ya da yavaşlama ya da ağır performans kaybı olmaksızın iyi idare eder mi? 60Hz'yi umursamıyorum ya da kamera ile işim yok. Bir de Hepsiburada ile Trendyol arasından hangisinden almam daha iyi olur sizce? İkisinde de bizzat sitenin kendisi satıcı olacak şekilde alacağım.
Aslında ilk etapta Hepsiburada dan alacaktım ama Hepsiburada da Iphone 16 plus ın pil gücünü normal 16 gibi 3561 mah ve pil gücü aralığı 3500-3999 vesaire yazılmış (telefon büyüklüğü doğru 6,7 ama pil değerleri yanlışş) oysa pil gücünün 4400 gibi bir şey olması lazım. Hepsiburada nın kendisinden alırken zannetmiyorum bi sorun çıkacağını ama bili bu kadar bariz yanlış yazmaları bi endişelendirmedi değil bi nedenden dolayı pili olması gerekenden zayıf mıdır acaba diye.
Aslında ilk etapta Hepsiburada dan alacaktım ama Hepsiburada da Iphone 16 plus ın pil gücünü normal 16 gibi 3561 mah ve pil gücü aralığı 3500-3999 vesaire yazılmış (telefon büyüklüğü doğru 6,7 ama pil değerleri yanlışş) oysa pil gücünün 4400 gibi bir şey olması lazım. Hepsiburada nın kendisinden alırken zannetmiyorum bi sorun çıkacağını ama bili bu kadar bariz yanlış yazmaları bi endişelendirmedi değil bi nedenden dolayı pili olması gerekenden zayıf mıdır acaba diye.
Son düzenleme: