Öneri İphone 16e Alınır mı ?

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
kısaca alınır mı? fiyatını hak ediyormu dinamik ada yok bi tık üzdü 16e yerine farklı bi model olabilir samsungdan veya appledan onerileriniz bekliyorum

Samsung al. Apple tarafından tamamen vazgeçmen yararına olacaktır. Güncel olarak bilmiyorum fakat en son baktığımda fiyat anlamında daha iyi cihaz olmasına rağmen bazı noktalardan daha ucuz olması Samsung'u daha mantıklı bir seçenek yapıyor. Apple şu an yarım elmadan ibaret.

hitap ettiği kitle az bence. Mesela benim babam 5 yıldır 11 kullanıyor ve muhtemelen ona 16e alacağım bir 5-6 sene daha sorunsuz kullanır ama kamera ile az da işi olan bir yerleri gezen kişiler için Ultra geniş kamera lazım, bu kadar para veriyorsa 16 alıp dinamik ada alması lazım. Dümdüz arama yapıp tiktokta video izleyen birisi için ise bu cihaz tam olmuş denebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
hitap ettiği kitle az bence. Mesela benim babam 5 yıldır 11 kullanıyor ve muhtemelen ona 16e alacağım bir 5-6 sene daha sorunsuz kullanır ama kamera ile az da işi olan bir yerleri gezen kişiler için Ultra geniş kamera lazım, bu kadar para veriyorsa 16 alıp dinamik ada alması lazım. Dümdüz arama yapıp tiktokta video izleyen birisi için ise bu cihaz tam olmuş denebilir.
telefonu günlük kulanıyorum genelde fotoraf çekerim çok oyun oynamama telefonda boyle reklamda çıkan oyunlardan oynaım ve veri aktarımı için kulanıyorum diğer şeyler günlük ben şahsen düz iphone almakistemiyorum ekran hz 60 hz ve kamera acısında büyük fark var

telefonu günlük kulanıyorum genelde fotoraf çekerim çok oyun oynamama telefonda boyle reklamda çıkan oyunlardan oynaım ve veri aktarımı için kulanıyorum diğer şeyler günlük ben şahsen düz iphone almakistemiyorum ekran hz 60 hz ve kamera acısında büyük fark var
Yenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.

Bende onu bekliyordum ama bu fiyattan alınmaz hocam. Ekran parlaklığı düşük, işlemci çekirdeği az, dinamik ada yok, magsafe yok, ikinci kamera yok vs. bir çok özellikten kısıldığı için ortalama 40k olması lazımdı. Nerdeyse aynı fiyat olan 15 al daha mantıklı.

Yenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.
ben sıkıntı etmiyorumda forumda konu açtım herkes alma dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 pro nasıldır yenilenmiş olarak alıcam easy cep veyta getmodilden

2.el al hocam yenilenmişe bulaşma

48 ona verene kadar zorlamazsa bunu al diyeceğim o zamanda s24u ve honor magic 7 pro var

Hocam alma sarı siteden temiz al onun yerine hem daha uygun yenilenmiş telefonlarda yan sanayi ürün kullanıyorlar orijinalı değil

2.el al hocam yenilenmişe bulaşma

48 ona verene kadar zorlamazsa bunu al diyeceğim o zamanda s24u ve honor magic 7 pro var

alışverış krededisi ile alacağım onun için ya teknosa ya varan medimark gibi yerlerden almam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,744
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri