Iphone 16e alınır mı

neden

yok telefonum 13 değil ama telefon değiştireceğim ve birkaç sene sonra da tekrar 2. el olarak elden çıkarabileceğim bişey olsun diye iphone alayım diyorum
F/p ürün değil, verdiğin paralara bunların kat kat iyileri var, hiçbir şekilde seni üzmeyecek telefonlar var. Apple artık çağın gerisinde kalmış sadece gösteriş amaçlı alo deme cihazı

F/p ürün değil, verdiğin paralara bunların kat kat iyileri var, hiçbir şekilde seni üzmeyecek telefonlar var. Apple artık çağın gerisinde kalmış sadece gösteriş amaçlı alo deme cihazı
nedir hocam bahsettiğin fp ürünler? bana 16e mantıklı gelmişti aslında

iphone cok istiyosan 13 al fp istiyosan samsung s25 tavsiye ederim geçen ay 38.500 düşünce aldım tavsiye ederim

yok telefonum 13 değil ama telefon değiştireceğim ve birkaç sene sonra da tekrar 2. el olarak elden çıkarabileceğim bişey olsun diye iphone alayım diyorum
ilk defa iphone alıyorsanız eğer 16e iyidir üzmez hocam. 2. elde de rahatça satacağınızı düşünüyorum.

nedir hocam bahsettiğin fp ürünler? bana 16e mantıklı gelmişti aslında
256 lık modele göre diyeceğim 16e 48 civarında ki hayatta etmez. S25+ da aynı şekilde 48 civarında. İkisini yan yana koyup birazcık kafayı çalıştırarak seçim yapan biri apple ın ne kadar gereksiz beş para etmeyecek olduğunu anlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,736
Üyeler
187,095
Son üye
ofa2344
Geri