Neler Yeni

Iphone 16e hakkinda ne düşünüyorsunuz ?

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
arkası tek kamera bok gibi.
48K buna verceğime gider 13 alırım daha iyi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
arkası tek kamera bok gibi.
48K buna verceğime gider 13 alırım daha iyi
Geniş açı kullanamıyorsun sadece? Nerenden sallayarak konuşuyorsun bilmiyorum ama cihazdaki ana kamera 15 ile aynı. Kamerası baya iyi yani. "Telefonu çıkar, foto çek" biri için fazla fazla memnun edecek bir kamera.

Cihaz alınmaz ama orası ayrı mesela zaten.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
Geniş açı kullanamıyorsun sadece? Nerenden sallayarak konuşuyorsun bilmiyorum ama cihazdaki ana kamera 15 ile aynı. Kamerası baya iyi yani. "Telefonu çıkar, foto çek" biri için fazla fazla memnun edecek bir kamera.

Cihaz alınmaz ama orası ayrı mesela zaten.
applenin tr temsilcisimisin kardeşim niye çok üstüne alınarak konuştun ben ortaya attım fikrimi beyan ettim.
git sende kendi fikrini beyan et ortaya cevap veren olursa sana öyle cevap ver direk şahsi algılayıp cevap verme

iphoneyi şu zamanda alanlar artık tasarımada bakıyor bu tasarımdan dolayı ve fiyattan dolayı 13-15 alanlar olucaktır ."."

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
Uygunsuz davranış
applenin tr temsilcisimisin kardeşim niye çok üstüne alınarak konuştun ben ortaya attım fikrimi beyan ettim.
git sende kendi fikrini beyan et ortaya cevap veren olursa sana öyle cevap ver direk şahsi algılayıp cevap verme

iphoneyi şu zamanda alanlar artık tasarımada bakıyor bu tasarımdan dolayı ve fiyattan dolayı 13-15 alanlar olucaktır ."."
Başlarım artık öyle işe, "fikrimi beyan ettim" diyerek saçma sapan bir tarafınızdan uydurdugunuz fikirleri burada geveleyemezsiniz lan. Forum burası, insanlar cevap arıyor. Fikrini git Instagram yorumlarinda beyan et. "Bir halt bildiğim yok öyle kolpadan takılıyorum" şeklinin yeni adı "fikir beyan etme" olmuş da haberimiz olmamış.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,528
İsim
Qwerty1029384756
Yurtdışında aynı fiyata S24 FE Türkiyede S24 Plus veya S25 varken kesinlikle alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,631
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom