Yardım Iphone 16e vs Iphone 15 hangisi mantikli?

Scooter

80+
Reaksiyon skoru
15
iphonelar hakkinda pek bilgim yok 40 50k bandinda butcem var 15 ve 16e modelini gordum dinamic island falan varmis 15te sizce hangisi anlayanlar yardimci olursa sevinirim (duzenleme pil omru hizli sarj ve kamera daha cok onemli benim icin)

Son düzenleme:
16e al geç reis ya bi telefona 50k para mı verilir gerçi 16e ne kadar oldu bilmiyorum en son 37 falandı

17 almıyorsan bence 15p ya da 15p max yönelmeni tavsiye ederim. 60hz ekran cidden alınmaz bu zamanda

iphonelar hakkinda pek bilgim yok 40 50k bandinda butcem var 15 ve 16e modelini gordum dinamic island falan varmis 15te sizce hangisi anlayanlar yardimci olursa sevinirim (duzenleme pil omru hizli sarj ve kamera daha cok onemli benim icin)
iphone 16e çünkü bellek krizi var ve kimse uyanmadı ama 16e de 8 gb bellek var ve apple ın yapay zekasına ulasabilicegin en ucuz telefon

iphone 15 desteklemiyor ve 15 de 6 gb bellek var 16e harici ürün alınmaz tr cihaz olarak bu bütçelerde

16e performans olarak 15 den daha iyi kamera da saf ana kamera yine daha iyi , 15 de sadece genis acili felan var birde gece cekimleri felan , sen bunlari kullaniyorum diyorsan 15 al ama ben iphone da duz model onermiyorum , pro modeller en temizleri cunku.

Eğer ikinci el pro almayacaksan çok saçma ios bu bütçede 60hz notch ekran heryerinden kısılmış bir cihaz

iphone 16e çünkü bellek krizi var ve kimse uyanmadı ama 16e de 8 gb bellek var ve apple ın yapay zekasına ulasabilicegin en ucuz telefon

iphone 15 desteklemiyor ve 15 de 6 gb bellek var 16e harici ürün alınmaz tr cihaz olarak bu bütçelerde
hocam butceyi cok zorlarsak duz 16 modelinide dusundum ne dersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,309
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri