Bencedebenim iphone icin ana fikrim pro yada promax almıyorsan iphone almayacaksın
17 pro max 2 tb2 Telefon arasında kaldım hangisi daha iyi sizce tabii ki pro daha iyi ama aradaki farka değermi sizce
Ama ip 17 promax çok pahalı o fiyata kaliteli 5080 sistem çıkar monitör falan içindebenim iphone icin ana fikrim pro yada promax almıyorsan iphone almayacaksın
Bu paraya rahatça monitör lu kaliteli üst düzey 5080 sistem dizilir17 pro max 2 tb
O paraya PC dizssen s24 fe falan alsanda ben olsam öyle yaparımben 26 ultra alacam 512 gb
Günlük kullanım ı 15-20 bandındaki telefonlarda rahatça yapabiliyor sadece günlük kullanım içinse 15-20 bandındaki telefonların yeterli olabileceğini düşünüyorum gerek yok 17 almaya bence17 al günlük kullanıcı için yeterli
Birkere PC oyunları oynamak için alacaksa 5070 ti / 9070 XT sistem + telefon da alabilir PlayStation seviyorsa telefon+ PS5 yada PS5 telefon+ PC yada PC+ PS5 yapsın daha iyibende 16 pro - 17 - 17 pro arasındaydım. 17 aldım.
16 pro ve 17 arasında optik zoom harici herseyde 17 daha iyi testlerde.
17 ve 17 pro arasında işlemci %10 - 20 civarı işlemci daha iyi ekranlar aynı 3. kamera oldugunda zoom için çok daha iyi ve pro özellikleri var.
Kamerayı aktif pro özellikleriyle kullanacaksan ve hep pc oyunları oynayacaksan pro yok son kullanıcı olarak düzgün fotograf çeksin öyle çok pc oyunu oynamayacaksan 17.
oyun için alacaksan düz 17 + aradaki farkla ps5![]()
kamera öncelikliyse vivo x300 proya bi göz atabilirsin almadan önce2 Telefon arasında kaldım hangisi daha iyi sizce tabii ki pro daha iyi ama aradaki farka değermi sizce