Iphone 17 Pro için şarj önerisi

LoeLzo

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba, 17 pro'nun pil sağlığı daha uzun ömürlü olsun diye hangi şarj aletiyle şarj etmek mantıklı ?

Apple'ın 20W olan adaptörüyle şarj etmek istediğimde 17 pro'ya göre düşük kalır ve pil sağlığını bozar dediler.
Apple'ın anlaşmalı olduğu ve Apple kendi sitesinde ürünlerini bulundurduğu Belkin, Anker vb. firmaların sattığı 45W adaptörüyle de şarj etmek istediğimde bu seferde çok güçlü olur. Enerjiyi çok harcayacağı için pile zarar verir diyorlar.
Bu telefonu hangi adaptörler şarj edeyim ?
Elimde şu an Apple'ın 20W adaptörü, Spigen ve Ugreen adaptör + kabloları mevcut. Sizce hangisi ile şarj etsem mantıklı olur ?

Merhaba, 17 pro'nun pil sağlığı daha uzun ömürlü olsun diye hangi şarj aletiyle şarj etmek mantıklı ?

Apple'ın 20W olan adaptörüyle şarj etmek istediğimde 17 pro'ya göre düşük kalır ve pil sağlığını bozar dediler.
Apple'ın anlaşmalı olduğu ve Apple kendi sitesinde ürünlerini bulundurduğu Belkin, Anker vb. firmaların sattığı 45W adaptörüyle de şarj etmek istediğimde bu seferde çok güçlü olur. Enerjiyi çok harcayacağı için pile zarar verir diyorlar.
Bu telefonu hangi adaptörler şarj edeyim ?
Elimde şu an Apple'ın 20W adaptörü, Spigen ve Ugreen adaptör + kabloları mevcut. Sizce hangisi ile şarj etsem mantıklı olur ?
Öyle bir şey yok istersen 500W adaptöre sok cihaz alabileceği max watt ı çeker. Adaptör de cihazın alabileceği max wattı verir. Düşükte de bir problem olmaz sadece şarj etmen uzun sürer. Dandik cihazlarda olur o dediğin olaylar. Ayrıca ne yaparsan yap batarya ömrüne etki edemezsin. Edersin de çok ufak. Onun için kasmaya gerek yok yani etkisi %1 var yok. Kaliteli bir marka al geç.(Spigen,Ugreen,Belkin,Anker,Baseus aklıma gelenler)

20w orj apple adaptör sknti olmaz 16 proda ben kullaniyodum 17 pro gelcek haftaya gene kullancam

16 pro Max de orjinal 30w adaptörü kullanıyordum bi sıkıntı yaşamadım

Şu daha iyi:

Daha fiyat performans olanı ise 5w daha düşük ama 30w da iyidir:

Ancak 20w ile de şarj olur ve problem olacağını düşünmüyorum

Eğer bir maağazaya sorduysan daha pahalısını satmak için sallamış da olabilirler, buna birkaç defa şahit oldum. Şahsen Apple adaptöründen başkasını kullanmazdım iPhone'lar için.

Shein den ugreen marka aldım kılıf cam kablo başlık hepsi ugreen marka 800 tl Tl geldi

Geri