İphone 17 şarj adaptörü önerisi

OguzXo

80+
Reaksiyon skoru
6
İphone 17 siparişi geçtim. Elimde samsungun orijinal 25w adaptörü ve kablosu var. Iphone 17 40w kadar hızlı şarj destekliyor. Samsung adaptörü ile kullansam sıkıntı olur mu? Ya da 40w almalı mıyım

İphone 17 siparişi geçtim. Elimde samsungun orijinal 25w adaptörü ve kablosu var. Iphone 17 40w kadar hızlı şarj destekliyor. Samsung adaptörü ile kullansam sıkıntı olur mu? Ya da 40w almalı mıyım
Samsung 25W adaptör iphone ile uyumlu. Sorun olmaz.

Kendi adaptörü hariçi takma 40w yok heralde 35 al iş görür

Apple'ın Türkiye'de sattığı adaptörler eski teknoloji ve fiyatları da kazık. Apple cihazları standart USB PD 3.0 protokolüyle şarj oluyor. Kaliteli adaptörlerle sorunsuz şarj oluyor.
Alırsam apple almayı dusunmuyorum zaten. Çok pahalı. Kaliteli 1.5k ya fln 40wattlar var. Samsung adaptoru uzun vadede bataryaya fln bir sey yapar mi

Alırsam apple almayı dusunmuyorum zaten. Çok pahalı. Kaliteli 1.5k ya fln 40wattlar var. Samsung adaptoru uzun vadede bataryaya fln bir sey yapar mi
İçiniz rahat olsun. Samsung adaptörleri, Apple şarj aletlerinden daha kaliteli.

Bu arada iphone 17 30W şarjı destekliyor. 17 Pro ve Pro Max 40W destekliyor. 40W adaptör aramanıza gerek yok. Elinizdeki 25W adaptör yeterli. 30W adaptör kullansanız tahminen en fazla 7 dakika daha hızlı şarj eder.

orijinal ve kaliteli markalar kullanmak isterseniz sorun olmaz samsunguda kullanabilirsiniz isterseniz şöyle bir rehberimde var oradan başka seçeneklerede bakabilirsiniz ---> rehber

Yeni nesil adaptörlerin hepsi uyuyor bende 27w var gayet hızlı şarj ediyor sanırım 40w ile 30 w arasında çok fark olmuyor çünkü şarj ılurken baya ısınıyor. Sürekli 35 40 arası tutamıyor yani ısıdan dolayı 30 w lık herhangi adaptör işini görür spigenler fena değil

Ben Spigen 47W lik kullanıyorum 17 ile şarj olurken ısınma oluyor biraz ama bence bir sorun olmaz.

Ben Spigen 47W lik kullanıyorum 17 ile şarj olurken ısınma oluyor biraz ama bence bir sorun olmaz.
Isınmanın asıl sebebi Telefonun çektiği güç değeri, Kasanın ısı dağıtım kapasitesi, bataryanın iç direnci ve telefon içindeki voltaj dönüşümü yapan devrelerin enerji verimliliği. Adaptörle pek alakası yok. Orijinalde de ısınıyor.

ileride olurda sarj sıkıntısı ile ilgili garantiye verirsek apple sarj kullanilmadi diye sıkıntı yaratıyolar gibi bir sey duydum hurafe mi?

ileride olurda sarj sıkıntısı ile ilgili garantiye verirsek apple sarj kullanilmadi diye sıkıntı yaratıyolar gibi bir sey duydum hurafe mi?
Sahte şarj aletleri kullanıldığında garanti dışı kalıyor. Güvenlik sertifikasyonları tam olan kaliteli şarj aletleri kullanıldığında garanti iptal olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,859
Üyeler
190,457
Son üye
hz_aviator
Geri