İphone 17 VS iphone 16 pro

Reaksiyon skoru
40
ıphone 11 kullanıyorum ve telefon değiştirmeyi düşünüyorum bu iki model arasında kaldım iphone 17 daha güncel olduğu için çoğu kişi 17 diyor ama bana iyi bir kamera lazım prores gibi çekimler için çok kararsız kaldım yardımcı okur musunuz

Bahsetmeyi unutmışum eskisni getir yenisni al ile alıcam ama iphone 17 serileri daha orada yok yabi 17 yi beklemem gerek

ıphone 11 kullanıyorum ve telefon değiştirmeyi düşünüyorum bu iki model arasında kaldım iphone 17 daha güncel olduğu için çoğu kişi 17 diyor ama bana iyi bir kamera lazım prores gibi çekimler için çok kararsız kaldım yardımcı okur musunuz
16pro al. Kamera vs. Olarak çok daha iyi olacaktır.

ben de yakın zamanda 16 pro aldım tavsiye ederim

Aynı konuda bende çok takıldım, 13 den 16pro ya geçiş yaptım. 80k telefona gidip konserde zoom yapamamak, telefoto özellikleri, titanyum kasa 16 pro yu seçmemde belirleyici oldu. Tavsiye ederim. 17 lerdeki kasanın dayanıksızlığı ve çabuk çizilmesi ile alakalı çok paylaşım yapıldı. İncelemeni öneririm.

Aynı konuda bende çok takıldım, 13 den 16pro ya geçiş yaptım. 80k telefona gidip konserde zoom yapamamak, telefoto özellikleri, titanyum kasa 16 pro yu seçmemde belirleyici oldu. Tavsiye ederim. 17 lerdeki kasanın dayanıksızlığı ve çabuk çizilmesi ile alakalı çok paylaşım yapıldı. İncelemeni öneririm.
ama şuanki telefonum arama mesajlama sosytal medyta gibi özelliklerini gayet sorunsuz kullanabiliyorum sadece kamera gelişimi için istiyorum ama o kadarda acelesi yok şimdi alırsam üni son a kadar kullanmayı planlıyorum o yüzden maksium 2 yıl daha bekleyebilirim ama bekleyipo beklelemek arasında çok kararsız kaldım ama beklemek belki mantıklı bir seçenmek olabilir çğünkü acelesi olan bir şey değil ama eskisini getir yenisini götür kampayasından 11k indirim gekiyor iphone 11 verirsem sonra alırsamö bunu fiyatı düşebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,014
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri