Iphone 17 Vs Samsung 26 Ultra

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Bütçe
85000
Merhabalar. Elimde macbook var üniversite boyunca onu kullanacağım yazılım için falan. Telefonu o yüzden iphone mu alsam dedim ancak aynı fiyata s26 ultra varken düz 17 pek alasım gelmiyor 85k TL ikisi de şuan. Sizce hangisi daha mantıklı macbookun iphone la uyumu o kadar önemli ve gerekli mi yoksa android de iş görür mü?

Merhabalar. Elimde macbook var üniversite boyunca onu kullanacağım yazılım için falan. Telefonu o yüzden iphone mu alsam dedim ancak aynı fiyata s26 ultra varken düz 17 pek alasım gelmiyor 85k TL ikisi de şuan. Sizce hangisi daha mantıklı macbookun iphone la uyumu o kadar önemli ve gerekli mi yoksa android de iş görür mü?
17 al veya bütçen varsa eylülde 18 Pro çıkıyor ondan çekersin bir tane.

17 al veya bütçen varsa eylülde 18 Pro çıkıyor ondan çekersin bir tane.
18 proya bütçem çıkmaz ya. düz 18 alırım belki diyeceğim de o da 100k olur minimum zor o yüzden.

S26 ultra varken karma panelli İphone 17 mi alınır. USB 2.0 destekli falan çağın gerisinde. Şarj sorunlarından bahsetmiyorum bile. Şuan ki fiyatına değecek bir telefon değil. 74 binken kısmen alınabilirdi ama son apple zamından sonra kesinlikle alınmaz.

S26 ultra varken karma panelli İphone 17 mi alınır. USB 2.0 destekli falan çağın gerisinde. Şarj sorunlarından bahsetmiyorum bile. Şuan ki fiyatına değecek bir telefon değil. 74 binken kısmen alınabilirdi ama son apple zamından sonra kesinlikle alınmaz.
karma panel noluyor bilmediğimden soruyorum. Bir de macbook için iş görür mü diye iphone düşündüm

karma panel noluyor bilmediğimden soruyorum. Bir de macbook için iş görür mü diye iphone düşündüm
Karma panel şu oluyor. Normalde iphone telefonların paneli yani ekranı Samsung marka olurdu. İphone 17'de bu durum değişti karma panel kullanılıyor yani mağazada iphone 17 inceledin incelediğin telefonun ekranı samsungtu. Sonra kendin telefon satın aldın sana gelen telefonun paneli LG veya BOE panel olabiliyor. Yani o kadar para verip kaçıncı nesil panel geleceği belli olmayan telefonu alıyorsun. LG ve BOE paneller kötü Samsung paneller güzel. Ama satın aldığın telefonda kutudan ne çıkacağını ancak aldıktan sonra görürsün. Ayrıca macbooka kabloyla veri atarken iphone 17 usb 2.0 destekli olduğu için 480 mbps hızla atarken S26 ultra usb 3.2 olduğu için 5 gbps hıza kadar sunuyor. Sadece küçük boyutlu dosyalarda airdropla S26 ultradan daha hızlı veri atarsın. Ben şahsen macbooka göre telefon almazdım. Bu düşünce yapısı saçma.

Tabii ki s26 ultra

Öğrenci indirimi falan ile x300 pro 75 e geliyor diyolardı oralara düşüyorsa x300 pro tercih edilebilir yoksa 26 ultra.

Öğrenci indirimi falan ile x300 pro 75 e geliyor diyolardı oralara düşüyorsa x300 pro tercih edilebilir yoksa 26 ultra.
onlara çok bulaşmam gibi ya samsun ya iphone alırm.

android ile ios arasında secim yapıcaksan tabikide ios kulanırım gerek yok androide diyosanki telefondan cok oyun oynicam kamera ve ios umrumda degil apk minecraft oynicam samsungu al kankam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,820
Üyeler
204,534
Son üye
Soreal20
Geri