- Reaksiyon skoru
- 49
o zaman son çare ince bir şey ile (bıçak olabilir ) çıkarkartta olmadı cımbız olabilirmi
o zaman son çare ince bir şey ile (bıçak olabilir ) çıkarkartta olmadı cımbız olabilirmi
yok artıko zaman son çare ince bir şey ile (bıçak olabilir ) çıkar
cımbızı araya sokup alabilirmiyim kio zaman son çare ince bir şey ile (bıçak olabilir ) çıkar
Ama o çok kalın geliryok artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cımbızı araya sokup alabilirmiyim ki
peki batarya şiş miAma o çok kalın gelir
değil ama korkuyorum bir şey olucak diyeAma o çok kalın gelir
peki batarya şiş mi
o zaman bıçakla yavaş yavaş yap bir şey olmaz ben 2 sene önce tablet parçaladım bataryayı çıkaramadım babam bıçakla çıkardı ve yamuldu ama bir şey olmadıdeğil ama korkuyorum bir şey olucak diye
tornavida ile yapsam nasıl oluro zaman bıçakla yavaş yavaş yap bir şey olmaz ben 2 sene önce tablet parçaladım bataryayı çıkaramadım babam bıçakla çıkardı ve yamuldu ama bir şey olmadı
Olmaztornavida ile yapsam nasıl olur
Bıçaktan daha kötü olurOlmaz
knks AÖSdÇ:SAdas bir şekilde çıkardım 2.5 sattklik operasyon sonucuOlmaz
Bıçaktan daha kötü olur
Afferin sonunda başardınknks AÖSdÇ:SAdas bir şekilde çıkardım 2.5 sattklik operasyon sonucu
ama çıkardıktan sonra baya şişti gibi discorddan fotoraf atabilirim istersenAfferin sonunda başardın
at SonGavatBükücü#0310ama çıkardıktan sonra baya şişti gibi discorddan fotoraf atabilirim istersen
attım knksat SonGavatBükücü#0310
niye patlasın laherkeze merhabalar iphone 5s bataryasını değiştiricem ama bataryayı çıkartırken patlarmı die korkuyorum bir şey olurmu