iphone 6 ölü bir telefon artık nerdeyse note 8 alın daha iyidirbenim aklımdan da o geçiyor ama oyun filan oynanmayacak sadece alo birde sosyal medya
o aklımda sağolXiaomi. Telefonu satın alırken A4 kağıdına IMEI numarasıyla ve satıcının TC si Adı Soyadı vs. bilgiler ile imza al satın aldığına dair.
evet eski bi telefon ama telefon tertemiz o yüzden aklıma takıldıiphone 6 ölü bir telefon artık nerdeyse note 8 alın daha iyidir
Iphone 6 güncellemeleri kesildi. WP falan kullanılmıyor. Bedava verseler alınır ancak alo alo için. Note 8 Pro hala iyi bir telefon ve bütün uygulamalar yüklenebiliyor.evet eski bi telefon ama telefon tertemiz o yüzden aklıma takıldı
Bilmiyordun çünkü kullanılıyor.wp gibi uygalamaların kullanılmadığını bilmiyordum
Yanlış bilgilendirme. Kullanılıyor.Iphone 6 güncellemeleri kesildi. WP falan kullanılmıyor. Bedava verseler alınır ancak alo alo için. Note 8 Pro hala iyi bir telefon ve bütün uygulamalar yüklenebiliyor.
Yakın arkadaşım bu sebepten dolayı telefonunu değiştirdi hocam. Iphone 6 modeli WP ve Instagram açılmıyordu telefonda. Ben kendi deneyimlerimden aktardım. Burada hatalı bilgilendirme yok.Bilmiyordun çünkü kullanılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış bilgilendirme. Kullanılıyor.