Neler Yeni

İphone 6 cihazımda klavye takılı kaldı.

Mahmood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Güngör
Selam arkadaşlar. İphone 6 cihazımı bugün ilk kez kullandım(hediye geldi). Cihazı ilk kullanmaya başladığımda bu sorun yoktu fakat aradan geçen 2-3 saatlik sürenin sonunda bu sorun belirdi. İnstagram ve oyuna girdiğimde(World of Tanks Blitz) bu sorunu yaşamıyorum ama ana menüde ve Youtube üzerinde iken yaşıyorum. Ekranın en alt kısmında Türkçe klavye ile tam uyumlu bir şekilde şeffaf klavye var ve gitmiyor. Daha iyi anlaşılması için ekran görüntüsü atacağım.
Not: Telefonu tamamen kapatıp açtığımda zaman açılmaya başladığında Apple logosu geliyor ve o logo gelir gelmez aşağıda küçük klavye bölmeleri gözükmeye başlıyor. 93C321C6-1187-48E7-B326-AE325BCCAAD0.jpeg
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ilginç, telefon üzerinde gözükyor ama ss aldığımda gözkmüyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
muhtemelen ekranda yanık oluşmuş. ikinci el ya da teşhir ürünü olabilir. garanti varsa gönderin.

Mahmood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yoksa telefoncunun birinden ekran değiştirebilirsin ama bunun bir zararı olmaz. bende olsa bunun için ekstra para verip değiştirtmezdim.
Daha fazla araştırdım ve gost screend ene bir şey olduğunu öğrendim, diyotların arızasından kaynaklanıyormuş. Telefon 1-1.5 yıl önce 0 oalrak alındı ve garantisi varsa göndereceğim, yoksa ghostscreen fix videoları ile idare edeceğim anlaşılan :(. Sizce ne kadar patlar?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,570
Üyeler
159,175
Son üye