tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
ekranım kırıldı normal bir telefoncu sizce ne kadar alır kaç tl bandında?
daha fazla tutar gibime geliyor ya korkuyorum 500tl gibi bi fiyat tutar diye150-200tl aynı telefonu bede kullanıyorum bu arada
piliniyok ya benimkinin filini değişdirdik 150 TL aldılar
A sınıfı replika pil koymuşlardır içine.yok ya benimkinin filini değişdirdik 150 TL aldılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pilini
aynen orjinalden farksızA sınıfı replika pil koymuşlardır içine.
ya ben ps almak istiyorum herhalde telefon alıcam bu gidişle bi kere telefonumu tamire verdiğimde parça çalmışlardı hiç güvenmiyorum6-7 kere kırdım kanka 200 TL'ye değiştiriyorlar ama keşke kırık haliyle kullansaydım diyosun o kadar kalitesiz camlar
bende 6sten 11 e geçtim hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biri bu olabilirya ben ps almak istiyorum herhalde telefon alıcam bu gidişle bi kere telefonumu tamire verdiğimde parça çalmışlardı hiç güvenmiyorum
valla benimde aklımda o var ps den vazgeçip iphone 11 almak bilmiyorum vallabende 6sten 11 e geçtim hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biri bu olabilir
6-7 kere nasıl kırdın ? Bende 6s vardı yere çok kez düşürdüm bir şey olmadı yere düşerken refleks olarak bide vurmuştum ivmeli mermere girdi kasası çizildi bi6-7 kere kırdım kanka 200 TL'ye değiştiriyorlar ama keşke kırık haliyle kullansaydım diyosun o kadar kalitesiz camlar
Benim babam iphone 6s i 1-2 ay önce 150tl ye değiştirdi ekranını tanıdık aracılığı ile ama babamda iphone 6s kullanıyor 2015 ten beridaha fazla tutar gibime geliyor ya korkuyorum 500tl gibi bi fiyat tutar diye