Neler Yeni

Çözüldü✓ İPhone 6 WhatsApp Desteği

Jagger IV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aykut Koçal
İPhone 6 kullanıyorum. Bu telefona WhatsApp desteği kesildiğinde ben eski sürümleri kullanabilecek miyim ? Yoksa telefon WhatsApp'a hiç girmeyecek mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba.

Nssng

80+
Şu an kullanıyorum hocam, daha sonra bir problem çıkartır mı
Şöyle anlatayım hocam şuanda Whatsapp yeni sürümü kuruluyormu bilmiyorum ip6ya ama kurulmuyorsa bile daha önce wp indirilmiş bi apple hesabıyla eski sürüm kurulabiliyor. Bu şekilde kullanıyor. Ta ki whatsapp eski sürümlere desteğini çekene kadar kullanabilirsin. Ne zaman desteği keseceği belli olmayan bir durum yani. Bir gün wp girersin güncelleme gerekiyor der ve kullandırtmaz.

Jagger IV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aykut Koçal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle anlatayım hocam şuanda Whatsapp yeni sürümü kuruluyormu bilmiyorum ip6ya ama kurulmuyorsa bile daha önce wp indirilmiş bi apple hesabıyla eski sürüm kurulabiliyor. Bu şekilde kullanıyor. Ta ki whatsapp eski sürümlere desteğini çekene kadar kullanabilirsin. Ne zaman desteği keseceği belli olmayan bir durum yani. Bir gün wp girersin güncelleme gerekiyor der ve kullandırtmaz.
Hâlâ güncel şekilde kullanıyorum, güncelleme alıyor ve yapıyor herhangi bir sorun yok. Ama destek kesildiğinde eski sürümü kullanmaya devam ettirecek mi ( ınstagramda olduğu gibi bahsettiğiniz şekilde başka birinin hesabından girip eski sürümü indirdim ) yoksa kullanamayacak mıyım ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
Olcay akbulut

Nssng

80+
Hâlâ güncel şekilde kullanıyorum, güncelleme alıyor ve yapıyor herhangi bir sorun yok. Ama destek kesildiğinde eski sürümü kullanmaya devam ettirecek mi ( ınstagramda olduğu gibi bahsettiğiniz şekilde başka birinin hesabından girip eski sürümü indirdim ) yoksa kullanamayacak mıyım ?
zamanında ip4lerde felan kullananlar görmüştüm eski sürümlerden ama eski sürümlere olan desteğinide kesebiliyor wp bir zaman sonra şuan zaten güncel sürümü kullanabiliyorsan en az bi 2 yıl daha rahat kullanırsın bence

Jagger IV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aykut Koçal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
destek kesilmez bro benim j2 yi bile destekliyorsa onun daha bi 10 yili vardir
Maşallah 🤌🏼
Mesaj otomatik birleştirildi:

destek kesilse jailbreak atılıp kullanılıyodur heralde ya
Jail atmayı bilmiyorum fakat olur da kesilirse öğrenilir herhalde bir şekilde, teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında ip4lerde felan kullananlar görmüştüm eski sürümlerden ama eski sürümlere olan desteğinide kesebiliyor wp bir zaman sonra şuan zaten güncel sürümü kullanabiliyorsan en az bi 2 yıl daha rahat kullanırsın bence
Umarım diyelim, teşekkür ederim

Top Bottom