Çalışmaz desteklemiyor artıkİPhone 6 kullanıyorum. Bu telefona WhatsApp desteği kesildiğinde ben eski sürümleri kullanabilecek miyim ? Yoksa telefon WhatsApp'a hiç girmeyecek mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba.
Şöyle anlatayım hocam şuanda Whatsapp yeni sürümü kuruluyormu bilmiyorum ip6ya ama kurulmuyorsa bile daha önce wp indirilmiş bi apple hesabıyla eski sürüm kurulabiliyor. Bu şekilde kullanıyor. Ta ki whatsapp eski sürümlere desteğini çekene kadar kullanabilirsin. Ne zaman desteği keseceği belli olmayan bir durum yani. Bir gün wp girersin güncelleme gerekiyor der ve kullandırtmaz.Şu an kullanıyorum hocam, daha sonra bir problem çıkartır mı
Hâlâ güncel şekilde kullanıyorum, güncelleme alıyor ve yapıyor herhangi bir sorun yok. Ama destek kesildiğinde eski sürümü kullanmaya devam ettirecek mi ( ınstagramda olduğu gibi bahsettiğiniz şekilde başka birinin hesabından girip eski sürümü indirdim ) yoksa kullanamayacak mıyım ?Şöyle anlatayım hocam şuanda Whatsapp yeni sürümü kuruluyormu bilmiyorum ip6ya ama kurulmuyorsa bile daha önce wp indirilmiş bi apple hesabıyla eski sürüm kurulabiliyor. Bu şekilde kullanıyor. Ta ki whatsapp eski sürümlere desteğini çekene kadar kullanabilirsin. Ne zaman desteği keseceği belli olmayan bir durum yani. Bir gün wp girersin güncelleme gerekiyor der ve kullandırtmaz.
destek kesilse jailbreak atılıp kullanılıyodur heralde yadestek kesilmez bro benim j2 yi bile destekliyorsa onun daha bi 10 yili vardir
zamanında ip4lerde felan kullananlar görmüştüm eski sürümlerden ama eski sürümlere olan desteğinide kesebiliyor wp bir zaman sonra şuan zaten güncel sürümü kullanabiliyorsan en az bi 2 yıl daha rahat kullanırsın benceHâlâ güncel şekilde kullanıyorum, güncelleme alıyor ve yapıyor herhangi bir sorun yok. Ama destek kesildiğinde eski sürümü kullanmaya devam ettirecek mi ( ınstagramda olduğu gibi bahsettiğiniz şekilde başka birinin hesabından girip eski sürümü indirdim ) yoksa kullanamayacak mıyım ?
Maşallahdestek kesilmez bro benim j2 yi bile destekliyorsa onun daha bi 10 yili vardir
Jail atmayı bilmiyorum fakat olur da kesilirse öğrenilir herhalde bir şekilde, teşekkür ederimdestek kesilse jailbreak atılıp kullanılıyodur heralde ya
Umarım diyelim, teşekkür ederimzamanında ip4lerde felan kullananlar görmüştüm eski sürümlerden ama eski sürümlere olan desteğinide kesebiliyor wp bir zaman sonra şuan zaten güncel sürümü kullanabiliyorsan en az bi 2 yıl daha rahat kullanırsın bence