Neler Yeni

IOS İphone 6 ya İos 13 İndirebilirmiyim?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
İphone Se kullanıcısıyım ve ios 14 e kadar destekliyor. Fakat telefonum bozuldu tamir ettirmeyi de düşünmüyorum. Bu nedenle eski İphone 6 modeline geçiş yaptım fakat ios 13 desteklemiyor. Alıştığım ve Netflix indiremediğim için ios 13 yüklemek istiyorum. Bunun bir yolu varmıdır?

En İyi Cevap
Şöyle bir yolu var. Eğer iki cihazda da aynı Apple kimliğinizle giriş yaptıysanız ve daha önce SE'ye Netflix yüklediyseniz iPhone 6'dan da Appstore'a girin, Netflix'i aratın, indirme yerinde Cloud simgesi olacak ona tıklayın, "en son sürümü değil telefonunuzun desteklediği eski sürümü indirecem, kabul mü?" diyecek, evet diyin. Eski sürüm de olsa iş görür.

_bg_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
bg
benim kuzenim geçen 6s e 14.4 yüklemiş. yüklenir bence

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Şöyle bir yolu var. Eğer iki cihazda da aynı Apple kimliğinizle giriş yaptıysanız ve daha önce SE'ye Netflix yüklediyseniz iPhone 6'dan da Appstore'a girin, Netflix'i aratın, indirme yerinde Cloud simgesi olacak ona tıklayın, "en son sürümü değil telefonunuzun desteklediği eski sürümü indirecem, kabul mü?" diyecek, evet diyin. Eski sürüm de olsa iş görür.

En İyi Cevap

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
i6'a iOS 13 yükleyemezsiniz. Çünkü Apple tarafından imzalanmış bir iso yok. Bu yüzden yüklemeniz zor. Google'da SHSH Blob olarak aratın. İsmi buydu yanlış hatırlamıyorsam, bu çok zor bir yöntem, aşırı kafa karıştırır. Ama bir tek bu şekilde yükleniyor.

SHSH: Apple tarafından imzalanmış herhangi bir iso'yu eski sürümle imzalanmış gibi gösterip yüklemek.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
İphone Se kullanıcısıyım ve ios 14 e kadar destekliyor. Fakat telefonum bozuldu tamir ettirmeyi de düşünmüyorum. Bu nedenle eski İphone 6 modeline geçiş yaptım fakat ios 13 desteklemiyor. Alıştığım ve Netflix indiremediğim için ios 13 yüklemek istiyorum. Bunun bir yolu varmıdır?
Babam 6S kullanıyor ve 14.4 güncellemesi geldi

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah. Bu yöntemi tamamen unutmuşum.

Top Bottom