Neler Yeni

İphone 6s 20w adaptör kullanılabilir mi?

Reaksiyon skoru
52
Agalar mevzu şu, iphone 6s kullanıyorum ve 4 buçuk senesine girdi. Bataryayı yeni değiştirdim ama eskisinden farkı yok, 5w adaptörle şarj olması uzun sürüyor 20w kullansam daha hızlı şarj eder mi çünkü sanırsam hızlı şarj özelliği mevcut değil (batarya zarar görücek bunu göze alıyorum)

Desteklenen seviyede şarj olur. Atıyorum 10 Watt destekliyorsa sen 60 Watt adaptör kullansan da cihaz 10 Watt ile şarj olmaya devam edecektir.
Sıradan bir bilgisayara 1200 Watt PSU taktığında, bilgisayarın prizden çektiği güç artmaz. Aynı mantık telefon için de geçerli.

TTEC SmartCharger 18W ile iPhone X hızlı şarj kullanıyorum, aynı adaptörü 6S+ ve 7+ ile kullanan yakınlarım oldu normal 5watt'a göre daha hızlı şarj ediyor.

TTEC SmartCharger 18W ile iPhone X hızlı şarj kullanıyorum, aynı adaptörü 6S+ ve 7+ ile kullanan yakınlarım oldu normal 5watt'a göre daha hızlı şarj ediyor.
mantıken öyle bir şey imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lakin sıfır şarj aleti ile eski şarj aleti olarak düşünürsen performans belki biraz artabilir

lakin sıfır şarj aleti ile eski şarj aleti olarak düşünürsen performans belki biraz artabilir
Şimdi tekrar araştırma yaptımda 12w desteklediğini ve kullananların sonuçları olumlu çıkmış ve daha hızlı şarj ettiğine dair söylenimlerde bulunmuşlar 12w kullanılabilir sanırım

Senin mantığına göre mi? :) Ben deneyimden bahsediyorum varsayımlar üzerinden değil bizzat gözle görülür daha hızlı şarj oluyor. Al eline PD destekleyen bir charger'ı git dene bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,757
Üyeler
173,416
Son üye
Starrx
Geri