En kötü seneye 800 liraya satar geçer parası da çöpe gitmez. Ek olarak o cihaz 2 sene daha rahatlıkla kullanılır. 6S günlük kullanımda güncel Android cihazlardan hala daha akıcı
2 sene falan kullanılmaz. Instagram, Whatsapp bide banka uygulamaları yüklediğinde zaten hafıza doluyor. Fotoğraflar bile depolama olmadığı için yüklenmiyor.
En kötü seneye 800 liraya satar geçer parası da çöpe gitmez. Ek olarak o cihaz 2 sene daha rahatlıkla kullanılır. 6S günlük kullanımda güncel Android cihazlardan hala daha akıcı
Evde var 6S ve geçen seneye kadar ben kullanıyordum.
Pili ve yazılımı sağlamsa şuan gayet akıcı bir cihaz kendisi. Pili ölü ve cihaz kutudan çıktığından beri format dahi atılmamış bir cihaz için konuşuyorsak evet o cihaz kasabilir.
nasıl alınsın kardeş, biraz düşünürmüsün iphone 6s den bahsediyoruz, belki ucuz gözüküyor evet alınır mı onun tercihi ama boşuna o para gidicek telefonu max 1 sene kullanır, yine siz bilirsiniz ben bişey demiyorum
1000 Liraya telefon mu kaldı hocam, ucuz ve kalitesiz bir Android telefondansa iyi kullanılmış sağlam bir iPhone 6s gayet de kullanılır. Çevremde hâlâ düz 6 kullanıp da işini görebilenler var ki 6s açık ara daha iyi durumda
Biraz bütçeyi artır 32 veya 64 al 6s o piyasa da androidlerden iyidir 6 senedir dediğim gibi diğer yorumda da kullanıyorum tek derdim batarya ve hafızaydı çakma bi batarya taktırdım yağ gibi oldu bir tek hafızası 16 diye çok sıkıntı yaşıyprum onun için 32 veya 64 alırsan gayet 1 2 sene götürür
6S in güç tüketimi sorunu var diye hatırlıyorum çözmek için telefonu yavaşlatmak zorunda kaldılar bişiler olmuştu ama emşn değilim. Bu olay bu telefonda olmadıysa bile mantıklı gelmedi bana
6S alacaksanız, mutlaka "Deji" bataryaya bütçe ayırın derim. Özellikle "Deji" diyorum ve bu bataryayı takmadan 6S maalesef kullanımı rahatsız edecektir. Bahsettiğim "Deji" bataryayı araştırabilirsiniz. Güncel olarak 16GB maalesef aşırı sıkıntı. Android olsa SD Kart takıp işi çözebilirdiniz ancak, maalesef ki 6S'te SD Kart girişi yok diye biliyorum. Sırf bu sebeple bile tercih etmeyin. 1000TL civarına android modellere yönelseniz daha iyi. Kozmetiği boşverip, işlevselliğine yönelirseniz paranızın karşılığında sizi güzel idare edecek telefonlar bulabilirsiniz.
6S alacaksanız, mutlaka "Deji" bataryaya bütçe ayırın derim. Özellikle "Deji" diyorum ve bu bataryayı takmadan 6S maalesef kullanımı rahatsız edecektir. Bahsettiğim "Deji" bataryayı araştırabilirsiniz. Güncel olarak 16GB maalesef aşırı sıkıntı. Android olsa SD Kart takıp işi çözebilirdiniz ancak, maalesef ki 6S'te SD Kart girişi yok diye biliyorum. Sırf bu sebeple bile tercih etmeyin. 1000TL civarına android modellere yönelseniz daha iyi. Kozmetiği boşverip, işlevselliğine yönelirseniz paranızın karşılığında sizi güzel idare edecek telefonlar bulabilirsiniz.
Letgo'dan bakıyorum. Redmi Note 8, Redmi Note 7, Mı A2 Lite 64GB, J6 Plus vs. vs. bir çok bu fiyatta tercih edilebilir telefona denk geliyorum. 10 tane bulsanız illa biri sağlam, düzgün, alınabilir çıkacaktır. Tabii ki konumdan konuma da değişebilir ancak, İphone 6S almaktan iyidir.