Neler Yeni

İphone 6s plus alsam kaç yıl rahat kullanırım

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Öyle ama çok fark olacağını sanmıyorum. Bence eski bir iPhone cihaz almamalısınız, illaki alacaksınız iPhone 7 Plus'a çıkın derim.
Aynen en düşük 7 plus ideal şu anda. 8 plusla bir fark yok zaten

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Ben almayın derim. Yeni bir batarya taktırsanız dahi iyi olmayacaktır.
Bence batarya konusunda pek sıkıntı yaratmıycaktır çünkü hep evdeyim evde de zorluk çıkarır derseniz almam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle ama çok fark olacağını sanmıyorum. Bence eski bir iPhone cihaz almamalısınız, illaki alacaksınız iPhone 7 Plus'a çıkın derim.
7 plus ve 8 arasında bir fark var mı peki

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Bence batarya konusunda pek sıkıntı yaratmıycaktır çünkü hep evdeyim evde de zorluk çıkarır derseniz almam

7 plus artıları olarak çift kamera, daha büyük ekran var 1 GB fazladan ram var. 8'in artıları olarak daha iyi işlemci ve depolama alanı daha iyi. Fiyatları hemen hemen aynı ama benim tavsiyem 7 plus olacaktır

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Batarya olarak memnun etmez, iPhone 7 Plus'a çıkın derim. Batarya olarak iPhone 7'nin 2 katı.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
7 plus artıları olarak çift kamera, daha büyük ekran var 1 GB fazladan ram var. 8'in artıları olarak daha iyi işlemci ve depolama alanı daha iyi. Fiyatları hemen hemen aynı ama benim tavsiyem 7 plus olacaktır
Ekran için mi 7 plus

Batarya olarak memnun etmez, iPhone 7 Plus'a çıkın derim. Batarya olarak iPhone 7'nin 2 katı.
Anlıyorum peki 8 nasıl

Ekran için mi 7 plus ve 3-4 yıl rahat kullanır mıyım

Top Bottom