İphone 6 serisi güncelleme almıyacak artıkikisininde 32gb versiyonu 2399tl hangisi daha iyi daha uzun dayanır. Biliyorum bu fiyata android telefonlarda var ama brn iphone kullanmak istiyorum. Son sorum bu iki telefon güncelleme almayı kesicek?
Bence 7 veya üstü alınPardon onu unutmuştum Forumda böyle bi konu daha vardı ordan kalmış aklımda.
Ama illaki iphone almak zorundada değilsinizPardon onu unutmuştum Forumda böyle bi konu daha vardı ordan kalmış aklımda.
Ne demekGüncelleme almadığına göre 6 serisi alınmaz artık. Teşekkürler hocam.
7 daha mantıklı 6 serisi bi süre sonra kasmaya başlıyorikisininde 32gb versiyonu 2399tl, hangisi daha iyi? daha uzun dayanır? Biliyorum bu fiyata android telefonlarda var ama ben iphone kullanmak istiyorum. Son sorum bu iki telefon güncelleme almayı kesicek?
Bence bütçeyi biraz arttırıp daha iyi modelleri almaya çalışırsanız çok daha iyi olurHocam iphoneler iyi dayanıyor. Kuzenim çıktıktan 1 yıl sonra aldı hala taş gibi dayanıklı.
Doğru söylüyorsunuz hocam 128gb modelini 2749tlye buldum.o bütçede bulunur mu bilmem ama alıcaksan uzun götürsün diyorsan 7 serisi ve üstü olsun ayrıca 32 gb yetmez bir üstü 64 gb olduğu için min 64 gb lık bakılmalı
Çok iyi hocam. Peki kaç fps alıyor bilginiz varmı?Hocam bende iphone se 2020 var arkadaşlarımda iphone 7 var iphone 7 yi denediğimde günlük kullanimda yeterli PUBG yide kasmadan oynatiyor güzel telefon rahatlıkla alınır bence
Katılıyorum hocam.Ama illaki iphone almak zorundada değilsiniz
Hocam 1 sene sonra alınıp 4-5 sene dayanabilir ancak 4-5 sene sonra alırsanız pek dayanmaz.Hocam iphoneler iyi dayanıyor. Kuzenim çıktıktan 1 yıl sonra aldı hala taş gibi dayanıklı.