Neler Yeni

iphone 6s plusmu iphone 7mi?

ReDanger

80+ Bronze
Bence bütçeyi biraz arttırıp daha iyi modelleri almaya çalışırsanız çok daha iyi olur 😄
Haklısın hocam ama ben normalde seneye iphone 12 almayı düşünüyordum elimde samsung grand neo var 8gb hafızası var. İdare ederim dedim 1 yıl ama artık bezdim whatsapdan mesaj bile almıyor hafıza dolu diyor. Youtubeyi bile açmıyor, şarjı kendi kendine bitiyor bende ucuz bir tane iphone alayım dedim.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Doğru söylüyorsunuz hocam 128gb modelini 2749tlye buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok iyi hocam. Peki kaç fps alıyor bilginiz varmı?
Yanlış bilmiyorsam akıcıda 40 fps sanırım hocam android telefon ile de benzer hatta daha da yüksek fps lere çıkabilirsiniz.

ReDanger

80+ Bronze
Yanlış bilmiyorsam akıcıda 40 fps sanırım hocam android telefon ile de benzer hatta daha da yüksek fps lere çıkabilirsiniz.
Evet optimizasyonu daha iyi. Android telefonlar ısınınca fps düşüyor 40 iken 30 oluyor. Ama bildiğim kadarıyla iphonede öyle değil.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Evet optimizasyonu daha iyi. Android telefonlar ısınınca fps düşüyor 40 iken 30 oluyor. Ama bildiğim kadarıyla iphonede öyle değil.
Bende note 10 pro var hocam yazılımı ile oynadım pubg nin ve UHD 90Fps de fps düşmesi olmadan oynayabiliyorum hocam.

Android üzerinde rahatlıkla 1-2 kod değiştirerek fps yi 60 yapabilirsiniz ios da maalesef bu bulunmuyor sadece telefonunuzun güçlü olması gerekiyor.

ReDanger

80+ Bronze
Bende note 10 pro var hocam yazılımı ile oynadım PUBG nin ve UHD 90Fps de fps düşmesi olmadan oynayabiliyorum hocam.

Android üzerinde rahatlıkla 1-2 kod değiştirerek fps yi 60 yapabilirsiniz ios da maalesef bu bulunmuyor sadece telefonunuzun güçlü olması gerekiyor.
Gerçektenmi😁 Ben ytde videoları görüyorum uhd 90fps alan telefonları yalan sanıyordum ama gerçekten varmış.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Gerçektenmi😁 Ben ytde videoları görüyorum uhd 90fps alan telefonları yalan sanıyordum ama gerçekten varmış.
Ekran görüntüsü atabilirim isterseniz ekran yenileme hızı alacağınız telefonun 120hz veya 90hz değilse faydasını göremezsiniz ama UHD 60 fps alıp oynayabilirsiniz.

Buda ekran görüntüsü hocam.

Bu bütçede güzel bir android telefon alıp uzun sürede kullanabilirsiniz hocam ve pubg ayarlarıyla oynayarak UHD 60Fps oynayabilirsiniz.

Ekler

• Screenshot_2021-08-09-12-39-27-124_com.tencent.ig.jpg
    Screenshot_2021-08-09-12-39-27-124_com.tencent.ig.jpg
    827.5 KB · Hit: 22

ReDanger

80+ Bronze
Ekran görüntüsü atabilirim isterseniz ekran yenileme hızı alacağınız telefonun 120hz veya 90hz değilse faydasını göremezsiniz ama UHD 60 fps alıp oynayabilirsiniz.

Buda ekran görüntüsü hocam.

Bu bütçede güzel bir android telefon alıp uzun sürede kullanabilirsiniz hocam ve PUBG ayarlarıyla oynayarak UHD 60Fps oynayabilirsiniz.
hocam peki nasıl bir telefon önerirsiniz?
3000tl 100 200 tl geçebilirim. Bu bütçeye uhd 60fps veren böyle bir cihaz varmıdır?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
hocam peki nasıl bir telefon önerirsiniz?
3000tl 100 200 TL geçebilirim. Bu bütçeye uhd 60fps veren böyle bir cihaz varmıdır?
Redmi Note 9 önerebilirim ben mesela işlemcisi benim işlemcime çok yakın ama detaylı bir araştırmak lazım hocam isterseniz 3000tl bütçeye telefon önerisi isminde bir konu açın oraya arkadaşlarda önerilerde bulunsunlar.

Poco x3 NFC olabilir mesela hocam ama sorunları olabiliyor diye duymuştum iyice bir araştırın almadan önce yoksa güçlü cihazdır 120hz ekranı da var zaten.

ReDanger

80+ Bronze
Redmi Note 9 önerebilirim ben mesela işlemcisi benim işlemcime çok yakın ama detaylı bir araştırmak lazım hocam isterseniz 3000tl bütçeye telefon önerisi isminde bir konu açın oraya arkadaşlarda önerilerde bulunsunlar.

Poco x3 NFC olabilir mesela hocam ama sorunları olabiliyor diye duymuştum iyice bir araştırın almadan önce yoksa güçlü cihazdır 120hz ekranı da var zaten.
Hocam poco telefonların malzeme kalitesi kötü oluyor. Note 9 olabilir fakat nasıl bir kod bu nereden yapılıyor? zormu? İstetseniz aldığım zaman size sorabilirim meşgul etmiyeyim sizi.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Hocam poco telefonların malzeme kalitesi kötü oluyor. Note 9 olabilir fakat nasıl bir kod bu nereden yapılıyor? zormu? İstetseniz aldığım zaman size sorabilirim meşgul etmiyeyim sizi.
Yok hocam sıkıntı değil videolardan izlemiştim bende bulup atayım hemen.

ReDanger

80+ Bronze

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Bir sürü şey denedim bu bende işe yaradı hocam.

Note 9 2500tl civarı 9 pro'da 3000tl civarı arasında çok fark yoksa note 9 düşünüyorum.
Karşılaştırayım hemen.

Mirzalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alp Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Araba, Teknoloji cihazları
Hocam iphone 7 güncel ürün her zaman iyidir ama beklentiniz önemli olan biri büyük biri küçük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,372
Üyeler
164,657
Son üye
aykutbulunmaz
Top Bottom