- Reaksiyon skoru
- 48
Şuanda kullandığım telefon GM 21 ve çok kasıyor oyuzden 4-5 k arası telefon bakıyorum easycep te 32 GB iPhone 7 4400tl sizce Alınır mı? ve Mac mini ile uyumlu calisırmi (ekosistem olarak )
Alınmaz bence. Hem desteği biteli neredeyse 2 sene olacak hem de cidden hız olarak da tasarım olarak da çok eski kalıyor.Şuanda kullandığım telefon GM 21 ve çok kasıyor oyuzden 4-5 k arası telefon bakıyorum easycep te 32 GB iPhone 7 4400tl sizce Alınır mı? ve Mac mini ile uyumlu calisırmi (ekosistem olarak )
alnı bn kullanıyorum uyumlu mu? bilmiyorum ama pumg fln kaldırıyo ama biraz pahalıŞuanda kullandığım telefon GM 21 ve çok kasıyor oyuzden 4-5 k arası telefon bakıyorum easycep te 32 GB iPhone 7 4400tl sizce Alınır mı? ve Mac mini ile uyumlu calisırmi (ekosistem olarak )
Hocam eski android telefonlar performans olarak kötü oluyor ve A10 fusion işlemci çoğu işlemciden iyiAlınmaz bence. Hem desteği biteli neredeyse 2 sene olacak hem de cidden hız olarak da tasarım olarak da çok eski kalıyor.
Ekosistem olayı da şimdilik iş görür ama İOS sürümü yüzünden yakında o konuda da sorun çıkar.
Redmi 10 iş yaparmi hocamAlınmaz hacı eksi telefon artık o da. İlla iphone istiyorsan sarı siteden 7plus kovala temiz. Üstelik bana kalırsa bu devirde 32gb telefon da bir işe yaramaz
Hocam sakın Redmi 10 2022 serisi Anakartı kronikRedmi 10 iş yaparmi hocam
iPhone alacaksan 6-7K bandına SE 2020 al minimum onu öneririm şuan.Hoc
Hocam eski android telefonlar performans olarak kötü oluyor ve A10 fusion işlemci çoğu işlemciden iyi
Sıfır telefon varmı peki 4-5500 arası düzgünHocam sakın Redmi 10 2022 serisi Anakartı kronik
Yurtdışı fikrine açık mısın hocam ?Sıfır telefon varmı peki 4-5500 arası düzgün
Değilim hocamYurtdışı fikrine açık mısın hocam ?