Zamanında ucuza almıştım dostum. Aldığım dönemde batarya fiyatı 450tl idi, o yüzden 1400tl bataryaya vermek bana bi tık garip geliyor.Ya o kağıt üzerinde yazdığı gibi olmuyor
Aynen Woyax-Deji hemen hemen aynı marka. Baseus da bakabilirsiniz, fiyatlarına bakmadım son zamanlarda ama iyi markadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XS çok güncel ve güzel bir cihaz, yan sanayi pille yazık etmeyin bence. 1400 TL çok yüksek biliyorum ama cihazın değerinin yanında düşük kalır.
75 de bayağı düşük, artık "Servis" yazıp işlemciyi kısmaya başlamıştır. Güzel bir araştırma yapıp içinize sinen marka bir yan sanayi pil taktırabilirsiniz, bu başlıkta adları geçen markalar olabilir.Zamanında ucuza almıştım dostum. Aldığım dönemde batarya fiyatı 450tl idi, o yüzden 1400tl bataryaya vermek bana bi tık garip geliyor.
Zaten yansanayi taktırıcağıma taktırmam diyip yoluma devam etmiştim(pil:75) ki hala bu şekilde kullanıyorum. Cihaza yazık olur diyosanız taktırmam ben de yan sanayi
Hocam açıkcası telefonda ne oyun oynuyorum ne başka bir şey. Sadece wp ve alo demek için kullanıyorum. Letgoda haysiyetsizin birinden orjinal adı altında sarj adaptörü almıştım. Daha öncesinde de telefonu bana satan arkadaş sahte sarj kafası vermiş. Böylelikler bataryayı bu iki haysiyetsiz yedi bitirdi, şuanda spigen steadiboost 48w kullanıyorum servis yazsa bile pek problem yok hızlı bitincede 20w ile hemen tamamlıyorum sarjı böyle böyle patlıcaz bi gün ama bakalım. Taktır derseniz yan sanayi taktırırım.75 de bayağı düşük, artık "Servis" yazıp işlemciyi kısmaya başlamıştır. Güzel bir araştırma yapıp içinize sinen marka bir yan sanayi pil taktırabilirsiniz, bu başlıkta adları geçen markalar olabilir.
Hocam bir sorum daha olacak 7 için woyax markasının premium bataryası varmış deji yerine omu alınmalı?75 de bayağı düşük, artık "Servis" yazıp işlemciyi kısmaya başlamıştır. Güzel bir araştırma yapıp içinize sinen marka bir yan sanayi pil taktırabilirsiniz, bu başlıkta adları geçen markalar olabilir.
Woyax'la Deji hemen hemen aynı diyorlar ama yorumlar olumlu. Bence fiyatları yakınsa Woyax denenebilir.Hocam bir sorum daha olacak 7 için woyax markasının premium bataryası varmış deji yerine omu alınmalı?
Wojax 350 deji 270 hocam. Woyax daha premium gibi geldi özellikleri ile falan ama yorumlarda aşırı akım veriyor diyenler var ondan biraz çekiniyorum arkadaşım alacağı için ilk günden elinde patlamasinWoyax'la Deji hemen hemen aynı diyorlar ama yorumlar olumlu. Bence fiyatları yakınsa Woyax denenebilir.
Woyax 350 hocam 2310 mah deji 1960 mah 270 liraWoyax'la Deji hemen hemen aynı diyorlar ama yorumlar olumlu. Bence fiyatları yakınsa Woyax denenebilir.
Hocam bir sorum daha olacak 7 için woyax markasının premium bataryası varmış deji yerine omu alınmalı?
Biraz araştırdım, Woyax 800 döngü vaadediyor Deji 550 döngü vaadediyor. Yani sanırım Woyax biraz daha kaliteli üretiliyor.Woyax'la Deji hemen hemen aynı diyorlar ama yorumlar olumlu. Bence fiyatları yakınsa Woyax denenebilir.