- Bütçe
- 300
iphone 13 kullanıyorum. spigen bir modelini almıştım ama o modelinde 7 8 ay sonra kılıf genişledi ve telefon içerisinde oynuyor. onun için yeni kılıf almam gerekli. telefonu koruyacak ve güzel duran bir kılıf arıyorum. önerisi olacak varmı? f/p olursada güzel olur. bütçe 300 ama daha uygun olursa iyi olur.
www.akakce.com
birde bu kılıfların arkası plastik olduğu için slikon kılıflara göre daha mı az korur düşmeye karşı. sert plastik arkasına hasar verme olasılığı slikona göre daha mı yüksek bilgisi olan varsa bunun hakkındada bilgi verebilir mi öğrenmek isterim.

Mcdodo PC-2679 iPhone 13 Pro Max Siyah-Mat Magsafe Kılıf Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mcdodo PC-2679 iPhone 13 Pro Max Siyah-Mat Magsafe Kılıf fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mcdodo PC-2679 iPhone 13 Pro Max Siyah-Mat Magsafe Kılıf özelliklerini incele, 459,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
birde bu kılıfların arkası plastik olduğu için slikon kılıflara göre daha mı az korur düşmeye karşı. sert plastik arkasına hasar verme olasılığı slikona göre daha mı yüksek bilgisi olan varsa bunun hakkındada bilgi verebilir mi öğrenmek isterim.