Neler Yeni

Yardım İphone 7 den S23 ultraya whatsapp aktaramıyorum yardımcı olur musunuz?

Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar uzun süredir iphone 7 kullanıyodum ve telefonda sadece taşımak istediğim whatsapp verileri kaldı ama onu s23 ultra cihazıma aktaramıyorum. İki cihazda da smart switch var birbirinr baglıyorum aktatılcak uygulamalar kısmından whatsappı seciyorum aktarım basarılı diyor uygulamayı s23 ultraya yüklüyor sonrasında iphone cihazdan sohbeti androide taşıya basıyorum ve o aşamanın bitmesini bekliyorum bittikten sonra gelen ekranda eklediğim görseldeki yazı çıkıyor fakat sonrasında telefonları birbirine bagladıgımda da aktarım icin herhangi bir işaret vs çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz cok onemli

Ekler

• 17454248135242209483485344414459.jpg
    17454248135242209483485344414459.jpg
    759.8 KB · Hit: 56
ilk önce o şekilde denedim zaten en sonunda diğer telefonunuzdan devam edin dediği yerde diğer telefonumun ekranında herhangi bir işaret çıkmıyordu yükleme başlamıyordu o yüzden foruma başvurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone cihazımdaki mailin sonu hotmail.com . sizin dediğiniz yöntem android cihazımda da gmail uygulamasından bu maile giriş yapmam mı tam anlayamadım.
O kismi samsungdan atabikir misiniz hocam birde samsungda da ayar kısımlarını kurcalayin

O kismi samsungdan atabikir misiniz hocam birde samsungda da ayar kısımlarını kurcalayin
samsungun ayar kısmında yedeklemeyle alakalı herhangi bir şey bulunmuyor ikincil cihaz olarak bağladığım için şuan ama yine de ss atayım

Ekler

• Screenshot_20250423_203151_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250423_203151_WhatsApp.jpg
    382.7 KB · Hit: 6
  • Screenshot_20250423_203157_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250423_203157_WhatsApp.jpg
    321.1 KB · Hit: 6
  • Screenshot_20250423_203208_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250423_203208_WhatsApp.jpg
    191 KB · Hit: 6
ilk önce o şekilde denedim zaten en sonunda diğer telefonunuzdan devam edin dediği yerde diğer telefonumun ekranında herhangi bir işaret çıkmıyordu yükleme başlamıyordu o yüzden foruma başvurdum

iphone cihazımdaki mailin sonu hotmail.com . sizin dediğiniz yöntem android cihazımda da gmail uygulamasından bu maile giriş yapmam mı tam anlayamadım.
her iki telefonda da aynı mail olmalı

bu arada siz kabloyla aktarımda android cihazı sıfırlamış mıydınız

bu arada siz kabloyla aktarımda android cihazı sıfırlamış mıydınız
hayır ama whatsappı silmiştim aktarılcak ögeleri secerken de sadece whatsappı seçtim

Hocam 2. Değilde direkt kendi ya da sıfırdan açar gibi açıp yapmayı deneyin
hocam denedim ama öyle yapınca eski mesajlar samsunga gelmihor ve iphonedaki hesaotan çıkış yapıyor

hayır ama whatsappı silmiştim aktarılcak ögeleri secerken de sadece whatsappı seçtim

hocam denedim ama öyle yapınca eski mesajlar samsunga gelmihor ve iphonedaki hesaotan çıkış yapıyor
hatırladığım kadarıyla android telefonda kurulum ekranındayken yapılıyordu aktarım(verileri aktar kopyala) diye bişey yazıyordu

Samsunga önemli şeyler yoksa sıfırlayıp teklar kurulum yapın hocam orda otomatik aktarması lazım korkmaz hocaminda dediği gibi

samsung cihazda google hesabına tıklayıp yeni hesao ekle dedim ve hotmail hesabını ekledim şimdi ama olur mu bilmiyorum cünkü birisi icloud hesabı birisi normal hotmail hesabı. şimdi ne yapayım
İcloudda gmail vs. Yok mu hocam

hatırladığım kadarıyla android telefonda kurulum ekranındayken yapılıyordu aktarım(verileri aktar kopyala) diye bişey yazıyordu
smart switch de aynı görevi görüyor zaten samsungda kendiliğinden
Samsunga önemli şeyler yoksa sıfırlayıp teklar kurulum yapın hocam orda otomatik aktarması lazım korkmaz hocaminda dediği gibi

hocam o çıkan ekran zaten samsungun kendisine yani smartswitche ait ve ordan da yapılıyor diye biliyorum bu cihazda da 80 gblık veri uygulama vs. var o yüzden sıfırlamadan halletsem daha iyi olur gibi çünkü onun da garantisi yok

icloud hesabına baglı mail hotmail hssabım ve ben samsung cihazda da aynı hotmail hesabını google hesaplarım kısmından hesap ekle diyerek ekledim

hocam o çıkan ekran zaten samsungun kendisine yani smartswitche ait ve ordan da yapılıyor diye biliyorum bu cihazda da 80 gblık veri uygulama vs. var o yüzden sıfırlamadan halletsem daha iyi olur gibi çünkü onun da garantisi yok

icloud hesabına baglı mail hotmail hssabım ve ben samsung cihazda da aynı hotmail hesabını google hesaplarım kısmından hesap ekle diyerek ekledim
Androida aktar dedikten sonra Samsung'a hic hir bilidirim vs. Mi gelmiyor hocam

Wpyi silip yükleyin dicemde ne işe yarar bilmiyorum mailden sonra bir deneyin andoide aktarıda videolu şekilde atabilme ya da fotolarını atabilme olanağınız var mı hocam

hocam ben size detaylı şekilde anlatmak için özelden ulaşabilir miyim acaba whatsapp gibi ama numaralarımızı burdan paylaşmak da doğru olmaz nasıl yapalım sizin icin nasıl uygun olur

Wpyi silip yükleyin dicemde ne işe yarar bilmiyorum mailden sonra bir deneyin andoide aktarıda videolu şekilde atabilme ya da fotolarını atabilme olanağınız var mı hocam
whatsapp üzerinden ben size detaylı anlatabilirim yaptıklarımı sırasıyla en son takıldıgım yeri de gösteririm

Geri