Kabloyla cihazı bilgisayara bağla aktarBeyler çok fotoğraf var bilgiayaraıma atıp telefonu rahatlatmak istiyorum. Eski fotoğraflar artık yedekli mi icloud felan pek bilmiyorum oraya mı yedekli açılırken internet istiyor.Bütün fotoğrafları bilgisayarıma nasıl atabilirim?
bağlayınca bütün fotoğraflar görünüyor mü?Kabloyla cihazı bilgisayara bağla aktar
Evet, fotoğraf ve videolara erişim veriyor. Ama telefondakileri silme işlemini telefondan yapman gerekiyor bilgisayardan silsem de silemedim ben.bağlayınca bütün fotoğraflar görünüyor mü?
Teşekkür ederim.Evet, fotoğraf ve videolara erişim veriyor.
Program felan lazım mı telefon şarj oluyor bilgisayarımda görünmüyor telefon.Evet, fotoğraf ve videolara erişim veriyor. Ama telefondakileri silme işlemini telefondan yapman gerekiyor bilgisayardan silsem de silemedim ben.
Telefonda şifre varsa kilidini aç uyarı gelecek bilgisayara güven de.Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Program felan lazım mı telefon şarj oluyor bilgisayarımda görünmüyor telefon.
Eğer diğer yöntemlerle yapamadıysan mail ile yollamayı dene (interneti biraz zorluyor)Beyler çok fotoğraf var bilgiayaraıma atıp telefonu rahatlatmak istiyorum. Eski fotoğraflar artık yedekli mi icloud felan pek bilmiyorum oraya mı yedekli açılırken internet istiyor.Bütün fotoğrafları bilgisayarıma nasıl atabilirim?
ekranı açtım bildirim gelmedi. kilit açık.Telefonda şifre varsa kilidini aç uyarı gelecek bilgisayara güven de.