- Reaksiyon skoru
- 68
sadece sosyal medya (insta,wp,tw,,tt vs.) ve normal iletişim amacıyla kullanmak için 32gb yeterli olur mu sizce?oyun oynamıyorum
Bendede 32 var keşke 64 alsam diyorum yanisadece sosyal medya (insta,wp,tw,,tt vs.) ve normal iletişim amacıyla kullanmak için 32gb yeterli olur mu sizce?oyun oynamıyorum
hocam bildiğim kadarıyla 7 plusta 64gb yok ama 32gb icloud ile yetmiyor mu?Bendede 32 var keşke 64 alsam diyorum yani
Alabiliyorsan 128 al. 64 bile pek yetmiyor bana, bir mobil oyun olmuş 15GB, 3-5 fotoğraf video çekiyorum 10GB yer kapladı diyor, WP mesajları bile 1 yılda 6GB yer işgal eder olmuşsadece sosyal medya (insta,wp,tw,,tt vs.) ve normal iletişim amacıyla kullanmak için 32gb yeterli olur mu sizce?oyun oynamıyorum
Oyun falan oynamıyorsan yüksek boyutlu videolar depolamayacaksan gayet yeterli olur.sadece sosyal medya (insta,wp,tw,,tt vs.) ve normal iletişim amacıyla kullanmak için 32gb yeterli olur mu sizce?oyun oynamıyorum
anladım hocam bende biraz üşengeçlikte var galeri,mesaj temizliği vs ile de ugrasamam en iyisi 128gb bakayım tesekkürlerAlabiliyorsan 128 al. 64 bile pek yetmiyor bana, bir mobil oyun olmuş 15GB, 3-5 fotoğraf video çekiyorum 10GB yer kapladı diyor, WP mesajları bile 1 yılda 6GB yer işgal eder olmuş![]()
oyun vs oynamam ama sosyal medyadan gelen foto,mesaj vs iyi yer kaplar gibi,birde kamerayı beğenirsem biraz fazla foto cekebilirimOyun falan oynamıyorsan yüksek boyutlu videolar depolamayacaksan gayet yeterli olur.
foto mesajın kaplayacağı yer 100 mbyi geçmez önemli olan videolar uzun videolar fazla depolama yapabilir sadece. Eğer çok çok uzun videolar depolamayacaksan gayet rahat kullanırsın dediğim gibi.anladım hocam bende biraz üşengeçlikte var galeri,mesaj temizliği vs ile de ugrasamam en iyisi 128gb bakayım tesekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun vs oynamam ama sosyal medyadan gelen foto,mesaj vs iyi yer kaplar gibi,birde kamerayı beğenirsem biraz fazla foto cekebilirim![]()