Iphone 7 plus alınır mı?

yok çok hoşuma gitmeye başladı son zamanlar normalde iphone çok sevmezdima ama neden hoşuma falan gitmeye başladı bir anda fiyatları görünce biraz düştü bu sevgim yüksek ihtimalle gm22 plus alacağım
gm22 plus (y)(y) dedeme aldım çok beğendi gayet güzel cihaz

Bende SE 2020 var pil konusunda işkence çektiriyor. 8 de aynı sorunları yaşatır boşver hiç bulaşmasın ona 😀
gm22 plus almaya karar verdim zaten aklımda o vardı ve sanırım başka bir alternatifi yok

gm22 plus almaya karar verdim zaten aklımda o vardı ve sanırım başka bir alternatifi yok
imei atma işleriyle uğraşırım dersen o fiyata yurtdışı Redmi Note 11 Pro bulursun kat kat iyi bir cihaz.

Ama o işlerle uğraşmak istemiyorum dersen GM22 plus da işini görecektir.

imei atma işleriyle uğraşırım dersen o fiyata yurtdışı Redmi Note 11 Pro bulursun kat kat iyi bir cihaz.

Ama o işlerle uğraşmak istemiyorum dersen GM22 plus da işini görecektirX
Maalesef o işlerle uğraşmak istemiyorum. Zaten çok telefon kullanmadığımdan gerek yok o kadar yüksek modele.

Doğru seçim. Anneme aldım, ekranı geniş, pili iyi gidiyor. Arayüz gayet iyi.
Omix x600 de güzel. Giriş versiyonunda 4+4 (sanal) ram var. X600 ün bir de 6 rami ve nfc olan modeli de var. babama 4+4 modelini aldım. Arayüz gm den yavaştı ilkin ama güncelleme ile toparladılar. Neredeyse 2ayda bir performans ve güvenlik güncellemesi alıyor. Drm l1 sertifikası da var , böylece netflixde daha yüksek çözünürlüklü dizi izleyebilirsiniz. Tasarım ve elde tutuş hissi gmden iyi. Arka cam ve metalik kasa var omixde. Gm de ful plastik kullaılmış.
5.500₺ civarına gm 22 pro da çok iyidir mesela. Ancak bütçenizin üzerinde.
Güncelleme alsın derseniz omix, çok da önemli değil pili iyi gitsin, ekranı geniş olsun derseniz gm.

Son düzenleme:
Doğru seçim. Anneme aldım, ekranı geniş, pili iyi gidiyor. Arayüz gayet iyi.
Omix x600 de güzel. Giriş versiyonunda 4+4 (sanal) ram var. X600 ün bir de 6 rami ve nfc olan modeli de var. babama 4+4 modelini aldım. Arayüz gm den yavaştı ilkin ama güncelleme ile toparladılar. Neredeyse 2ayda bir performans ve güvenlik güncellemesi alıyor. Drm l1 sertifikası da var , böylece netflixde daha yüksek çözünürlüklü dizi izleyebilirsiniz. Tasarım ve elde tutuş hissi gmden iyi. Arka cam ve metalik kasa var omixde. Gm de ful plastik kullaılmış.
5.500₺ civarına gm 22 pro da çok iyidir mesela. Ancak bütçenizin üzerinde.
Güncelleme alsın derseniz omix, çok da önemli değil pili iyi gitsin, ekranı geniş olsun derseniz gm.
omix x400 ile gm22 plus karşılaştırdım şimdi ama yine de gm22 plus daha mantıklı geldi. Hızlı şarj özelliği yok ama ekranı ve bataryası daha iyi. Şarj cihazıda zaten çok kötü değil 15w galiba x400 de 18w

Son düzenleme:
Touch ID çalışmayan bir cihazı ben olsam almam.

Geri