Iphone 7 plus alınır mı?

Bunu buldum alınır mı?
Güncelleme ömrü bitmiş bir cihaz. Birkaç sene sonra çoğu popüler uygulama yüklenemez hale gelecek. Satan kişi de büyük ihtimalle bu sebepten model yükseltmeye çalışıyor. Almanı önermem açıkçası.

Cihazın kozmetiği ve parmak izi çalışmaması da ayrı bir mevzu.

Bu zamanda iPhone X aşağısı alınmaz kanaatimce. Bütçeniz dahilinde güncel bir android cihaz bakın. Bütçeniz kısıtlı ise en iyisi kaçak Xiaomi.

İphone 8 alabilirsen al

Güncelleme ömrü bitmiş bir cihaz. Birkaç sene sonra çoğu popüler uygulama yüklenemez hale gelecek. Satan kişi de büyük ihtimalle bu sebepten model yükseltmeye çalışıyor. Almanı önermem açıkçası.

Cihazın kozmetiği ve parmak izi çalışmaması da ayrı bir mevzu.

samsung s10, s9, samsung note 10, iphone 8, 8 plus bulabilirsen bunları al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen nedir
gm22 plus 4.2k o civarda bir şey yani max 4k-4.5k arası

gm22 plus 4.2k o civarda bir şey yani max 4k-4.5k arası
Hocam ilk attığınız ilan bursadaydı ben de bursadan iphone 8 baktımda bu bütçeye hatta altına baya var bak istersen

Bunu buldum alınır mı?
şu zamanda bütçeniz yetmiyorsa iphone almak intihar demektir git al kardeşim 2022 android bir cihaz kafan rahat etsin ya sırf hava atacam diye (sana söylemiyoum geneli öyle) iphone almayın intiyacınızı görecek bir telefon alın

şu zamanda bütçeniz yetmiyorsa iphone almak intihar demektir git al kardeşim 2022 android bir cihaz kafan rahat etsin ya sırf hava atacam diye (sana söylemiyoum geneli öyle) iphone almayın intiyacınızı görecek bir telefon alın
yok çok hoşuma gitmeye başladı son zamanlar normalde iphone çok sevmezdima ama neden hoşuma falan gitmeye başladı bir anda fiyatları görünce biraz düştü bu sevgim yüksek ihtimalle gm22 plus alacağım

Hocam ilk attığınız ilan bursadaydı ben de bursadan iphone 8 baktımda bu bütçeye hatta altına baya var bak istersen
8 de eskidi desem yeridir bende 8 var yakında a23 e falan geçmeyi düşünüyorum çünkü artık pahalı geliyor iphone telefonlar param olmadığındanda değil ben 2019 da çıkan bir telefona 16k vermek istemiyorum

Geri