O batarya deji olmayabilir. Deji ortalama 750-800 arası bir şarj sayısı garantisi veriyordu.deji bataryaların ömrü 6 ay 6 aydan sonra pil sağlığı çok fazla düşmüş gibi cihaz bir miktar ısınıyor ve pil hızlı gitmeye başlıyor 6 ayda bir değişim yapacaksan alınır.
2 kere aldığım bataryayı bilmeyecek miyim ? isterse 5000 döngü garantisi versin ömrü çok kısa orijinale göreO batarya deji olmayabilir. Deji ortalama 750-800 arası bir şarj sayısı garantisi veriyordu.
pil sağlığı %100 gösterir ama değişmez her zaman %100 olarak kalıyor.teşekkürler peki bu pil servis yazısı filan gidiyor değilmi pil sağlığı gösteriyor
her zaman %100 olarak gösterecek sahte bataryaların pil sağlığı değişmiyor.Evet hatta şuan baktım %100 gösteriyor
Kardeşim belki telefondan telefona fark ediyordur ben şimdi ne zaman aldığıma da baktmm 6.5 ay olmuş sende iphone 7 mi kullanıyordun acaba?2 kere aldığım bataryayı bilmeyecek miyim ? isterse 5000 döngü garantisi versin ömrü çok kısa orijinale göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
pil sağlığı %100 gösterir ama değişmez her zaman %100 olarak kalıyor.
her zaman %100 olarak gösterecek sahte bataryaların pil sağlığı değişmiyor.
6s plus.Kardeşim belki telefondan telefona fark ediyordur ben şimdi ne zaman aldığıma da baktmm 6.5 ay olmuş sende iphone 7 mi kullanıyordun acaba?
Arkadaş ne bu hiddet bu celal?2 kere aldığım bataryayı bilmeyecek miyim ? isterse 5000 döngü garantisi versin ömrü çok kısa orijinale göre
pil sağlığı %100 gösterir ama değişmez her zaman %100 olarak kalıyor.
her zaman %100 olarak gösterecek sahte bataryaların pil sağlığı değişmiyor.