yani en fazla 500 hadi olsun 600 TL. evet senin telefon 128 gb ama kusurları varmış ve pili değişmiş. eğer pil serviste değişmişse sorun yok ama özelde değiştiyse alacak kişi fiyatından kırabilir diye düşünüyorum. bu arada neden 128 gb ı bırakıp 32 ye geçiyorsun?Benim telefon 128 GB rose gold çerçevelerinde çizikler var arka kamerada çizik var ve ekranda bir tane kılcal çizik var pil değişik
Takasa gireceğim telefon 7 plus siyah 32 GB hatasız orijinal
Üste ne kadar istemeliyim
Benim telefonu yeni aldım rose gold hoşuma gitmemeye başladı bu yüzden siyah istiyorum. Benim telefonun pili serviste değişmemişyani en fazla 500 hadi olsun 600 TL. evet senin telefon 128 gb ama kusurları varmış ve pili değişmiş. eğer pil serviste değişmişse sorun yok ama özelde değiştiyse alacak kişi fiyatından kırabilir diye düşünüyorum. bu arada neden 128 gb ı bırakıp 32 ye geçiyorsun?
Bence bu takası yapmamalısın görünüş her şey değildirBenim telefonu yeni aldım rose gold hoşuma gitmemeye başladı bu yüzden siyah istiyorum
Tabii sen bilirsinBence bu takası yapmamalısın görünüş her şey değildir
dostum bana sorarsan verme telefonunu. şahsen bende 7 plus 32 gb jet black kullanıyorum. 128 gb rose olsa geçerim yaniBenim telefonu yeni aldım rose gold hoşuma gitmemeye başladı bu yüzden siyah istiyorum. Benim telefonun pili serviste değişmemiş