Neler Yeni

Yardım iPhone 7 Plus takas üste ne kadar istemeliyim

Bimmerx

80+
Benim telefon 128 GB rose gold çerçevelerinde çizikler var arka kamerada çizik var ve ekranda bir tane kılcal çizik var pil değişik
Takasa gireceğim telefon 7 plus siyah 32 GB hatasız orijinal

Üste ne kadar istemeliyim

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Benim telefon 128 GB rose gold çerçevelerinde çizikler var arka kamerada çizik var ve ekranda bir tane kılcal çizik var pil değişik
Takasa gireceğim telefon 7 plus siyah 32 GB hatasız orijinal

Üste ne kadar istemeliyim
yani en fazla 500 hadi olsun 600 TL. evet senin telefon 128 gb ama kusurları varmış ve pili değişmiş. eğer pil serviste değişmişse sorun yok ama özelde değiştiyse alacak kişi fiyatından kırabilir diye düşünüyorum. bu arada neden 128 gb ı bırakıp 32 ye geçiyorsun?

Bimmerx

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani en fazla 500 hadi olsun 600 TL. evet senin telefon 128 gb ama kusurları varmış ve pili değişmiş. eğer pil serviste değişmişse sorun yok ama özelde değiştiyse alacak kişi fiyatından kırabilir diye düşünüyorum. bu arada neden 128 gb ı bırakıp 32 ye geçiyorsun?
Benim telefonu yeni aldım rose gold hoşuma gitmemeye başladı bu yüzden siyah istiyorum. Benim telefonun pili serviste değişmemiş

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Takas olmasaydı kaça verirdin? İlanı açan sensen ilanda kaç yazdın?

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
32GB bir telefon günümüzde telefona neredeyse hiçbir şey kurmayan kullanıcıya bile zar zor yetiyor. 32GB ile yetinebilecek misin?

Eğer yetinebileceksen üstüne 500₺ teklif edebilirsin.

Bimmerx

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam şaka gibi üste Maç 100 veririm diyor 😂 benim telefon 128 GB bi kere

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Benim telefonu yeni aldım rose gold hoşuma gitmemeye başladı bu yüzden siyah istiyorum. Benim telefonun pili serviste değişmemiş
dostum bana sorarsan verme telefonunu. şahsen bende 7 plus 32 gb jet black kullanıyorum. 128 gb rose olsa geçerim yani :D dışına kaplama yaptır mis gibi kullan. hafıza candır. ben yoruluyorum her 3 ayda bir kez pc ye aktarmaktan.

Top Bottom