Sorun çıkartıyor ama mecburen kullanmak zorundayız fiyatlar malumArkadaşlar 4 senedir kullandığım şarj aletimi kaybettim. Orijinal almak istiyorum ama çok pahalı çakma şarj aleti sorun çıkartır mı? Önerdiğiniz çakma firma var mı.
Sorun çıkarmaz da, yavaş şarj falan olur. Zaten 1 ay sonra değişeceksiniz. 1 kere para verin, düzgün olsun.Arkadaşlar 4 senedir kullandığım şarj aletimi kaybettim. Orijinal almak istiyorum ama çok pahalı çakma şarj aleti sorun çıkartır mı? Önerdiğiniz çakma firma var mı.
Reis bence orijinal al bizde çakma ve orijinal var çakma çok ısınıyor ve yavaş şarj ediyor orijinal de ısınıyor ama aşırı derecede degil sen üçe beşe bakma orijinal alArkadaşlar 4 senedir kullandığım şarj aletimi kaybettim. Orijinal almak istiyorum ama çok pahalı çakma şarj aleti sorun çıkartır mı? Önerdiğiniz çakma firma var mı.
kanka o fiyata spigenden 30 watt alırsın bu bence enayilikArkadaşlar 4 senedir kullandığım şarj aletimi kaybettim. Orijinal almak istiyorum ama çok pahalı çakma şarj aleti sorun çıkartır mı? Önerdiğiniz çakma firma var mı.
çakma şarj aleti pil sağlığını çok düşürüyor diyolar eğer telefonun sağlamsa birkaç sene daha kullanırım diyosan kesinlikle orjinal almanı öneririmArkadaşlar 4 senedir kullandığım şarj aletimi kaybettim. Orijinal almak istiyorum ama çok pahalı çakma şarj aleti sorun çıkartır mı? Önerdiğiniz çakma firma var mı.