Neler Yeni

İphone 7 veya 7 plus alınır mı ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,671
İsim
Taha yücel
5k param var şuan ki telefonum j7 prime 2

iphone 7 veya 7 plus alınır mı ? j7 prime 2 den daha iyi performans verir mi . bu telefonla resim çekemiyorum çok kötü kamerası snapchat bile indiremiyorum kasıyor. eğer alsam bile iphone, j7 yi yedek olarak kullancam.

İphone 7 = 2750 civarlarında satılıyor

iphone 7 plus= 4500 civarlarında satılıyor

aralarında çok bir fark varmı değer mi fiyat farkına.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,671
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Desteği olmayan İphone alınmaz. Zaten iyi de değiller. Ben olsam Realme 8 veya 2. el kaçak Android falan alırım
realme 8 iş görür mü kamera konusuna sosyal medya konusun da felan sonradan tırtlamaz dimi.

2.el kaçak telefon işlerine girmek istemiyorum çok bilgim yok uğraşmakta istemiyorum ya

Allmuted

80+ Bronze
Alma dostum,son ios güncellemelerini aldılar veya ios 16 ile bitecek diye biliyorum. güncellemesi kesildiğindede cihaz baya değer kaybedicek 8 plus yakalarsan 4.5-5 e al 1 yıl kullanıp daha üstüne geçmeye çalış. güncellemesi kesildikten sonra hiçbir anlamı kalmıyor o kadar paraya yazık olur

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,671
İsim
Taha yücel
Alma dostum,son ios güncellemelerini aldılar veya ios 16 ile bitecek diye biliyorum. güncellemesi kesildiğindede cihaz baya değer kaybedicek 8 plus yakalarsan 4.5-5 e al 1 yıl kullanıp daha üstüne geçmeye çalış. güncellemesi kesildikten sonra hiçbir anlamı kalmıyor o kadar paraya yazık olur
8 plusa güncelleme geliyor mu hala

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
realme 8 iş görür mü kamera konusuna sosyal medya konusun da felan sonradan tırtlamaz dimi.

2.el kaçak telefon işlerine girmek istemiyorum çok bilgim yok uğraşmakta istemiyorum ya
Realme 8 fiyatına göre gayet iyi kameraya sahip. 7 plustan farkı olacağını sanmam. İphone X altı almanı önermem alıcaksan. Hepsinin bir problemi oluyor çünkü. Bir de android artık sosyal medyada kötü değil.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,671
İsim
Taha yücel
Realme 8 fiyatına göre gayet iyi kameraya sahip. 7 plustan farkı olacağını sanmam. İphone X altı almanı önermem alıcaksan. Hepsinin bir problemi oluyor çünkü. Bir de android artık sosyal medyada kötü değil.
iphone x almayı düşünüyordum normalde ama onu almaya karar verirsem 1 ay daha beklemem gerekicek değer mi beklememe

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
iphone x almayı düşünüyordum normalde ama onu almaya karar verirsem 1 ay daha beklemem gerekicek değer mi beklememe
Değmez bence ya. Realme 8 alır geçerdim ben olsam. Tek eksisi 60Hz olması benim için. İlla iphone alıcaksan XS MAX alabilirsin ama aşırı pahalı. X' de de ekranda problemler vardı sanırım

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,671
İsim
Taha yücel
Değmez bence ya. Realme 8 alır geçerdim ben olsam. Tek eksisi 60Hz olması benim için.
hz farkı çok önemli değil zaten elimde ki telefon j7 prime 2 hiç bir şey anlamam bile.
kamerası tatmin etsin sosyal medya işimi görsün bide günlük telefon işleri oyun felan oynamıyorum zaten

şuan ki telefonum kamerası tost makinesinden kötü bulanık bulanık kasıyor kamerayı açınca bide kanser ediyor

kaç kerede kırdım tamirciye verdim yapıldıktan sonra ön kamera bembeyaz :D

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
İmkanın varsa Almanya'dan Android getirtir 5k ya güzel şeyler gtirebilrisin

Top Bottom