1 ay önce hiçbi sorun yoktuIsındığından oluyordur.
Gelen güncellemelerden kaynaklı olabilir. Ayarlara girip performans kaybını düşük/orta olacak şekilde ayarlayın. Bu arada konuyu yanlış yere açmışsınız.1 ay önce hiçbi sorun yoktu
1 ay önce bu kadar sıcak değildi havalar.1 ay önce hiçbi sorun yoktu
Hocam yinede %50 bir kayıp normal değil. Son zamanlarda oyuna baya güncelleme geldi.1 ay önce bu kadar sıcak değildi havalar.
nereye açacaktı? teknik sorunlardan başka biyer mi yoksa konu mu düzenlendi?Gelen güncellemelerden kaynaklı olabilir. Ayarlara girip performans kaybını düşük/orta olacak şekilde ayarlayın. Bu arada konuyu yanlış yere açmışsınız.
Düzenlendi.nereye açacaktı? teknik sorunlardan başka biyer mi yoksa konu mu düzenlendi?
Hocam fpsi 40 yapsın bence. Ben kör oluyorum 60tan 30a inince.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarları denemeni tavsiye ederim gerekirse arayüz animasyonlarını kapatabilirsin. Efekt kalitesini düşürme LoL de düşüğe alınca menzili Kısa gibi oluyordu. Bunda da böyle olabilir.
Alışkanlık. Benim de bazen kanıyor ama alıştım.Oyunun optimizasyonu bozuktu sanırım ben oynarken de oluyordu. Miss gibi mobile legends oynuyorum! Şaka bi yana mobile legends daha optimize çalışıyor sanki. Havalarda ısınınca kasması normalleşti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fpsi 40 yapsın bence. Ben kör oluyorum 60tan 30a inince.
Şu telefonları soğutmak için güzel bir ekipman çıksa keşke. Konsol gibi olan dandik zımbırtılardan hep korkmuşumdur. Ben genelde oyun oynarken ya vantilatör açarım ya yanımda 1 kalıp buzla gezerimAlışkanlık. Benim de bazen kanıyor ama alıştım.