İphone 15 de ısınma problemi varmı?

loewry

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,341
Merhabalar şuanki telefon s20fe. Iphone 15 e geçeceğim. Bu telefonda en sevmedim özellik ısınması oyun oynarken ısınıyor veya sarjı az kaldığında çok fazla performans düşüşü oluyor sarj 25 in altında iken oyun oynanmıyor pek. Iphonede böyle bi durum varmı ısınıyormu veya sarjı az iken performans düşüşü oluyormu

Merhabalar şuanki telefon s20fe. Iphone 15 e geçeceğim. Bu telefonda en sevmedim özellik ısınması oyun oynarken ısınıyor veya sarjı az kaldığında çok fazla performans düşüşü oluyor sarj 25 in altında iken oyun oynanmıyor pek. Iphonede böyle bi durum varmı ısınıyormu veya sarjı az iken performans düşüşü oluyormu
Base 15 modelini kullanıyorum. Her hangi bir ısınma yok fakat aynı anda 4-5 uygulama gibi çok yoğun bir indirme yapmadığın sürece söz konusu değil.

Ben 13 kullanıyorum çok bir ısınma görmedim ancak ben günlük kullanım için kullanıyorum. Bir Clash of clans oynuyorum işte.

Base 15 modelini kullanıyorum. Her hangi bir ısınma yok fakat aynı anda 4-5 uygulama gibi çok yoğun bir indirme yapmadığın sürece söz konusu değil.
Hocam sarj ne kadar gidiyor s20 fe benim 4 saat anca gidiyor
Post automatically merged:

Ben 13 kullanıyorum çok bir ısınma görmedim ancak ben günlük kullanım için kullanıyorum. Bir Clash of clans oynuyorum işte.
Bende hocam öyle pes mobile falan oynuyorum 2-3 maç çıkıyorum genel olarak instada falan geziyorum 1 günü cıkarır insallah

Bende hocam öyle pes mobile falan oynuyorum 2-3 maç çıkıyorum genel olarak instada falan geziyorum 1 günü cıkarır insallah
Ben iş vaktinde çok kullanamıyorum onun harici elimde benimde aşağı yukarı 1-1.5 gün çıkarıyor bana 3300 Mah civarı olmasına rağmen

Ben iş vaktinde çok kullanamıyorum onun harici elimde benimde aşağı yukarı 1-1.5 gün çıkarıyor bana 3300 Mah civarı olmasına rağmen
Ios yazilim farki iste hocam hangi renk aldınız memnunmusunuz ben siyah düşünüyorum

Gün içinde oyun oynamadan yoğun kullanımda 6-7 saat gidiyor.

Bahsettiğin konu tüm telefonlarda var. Oyun oynarken ekranı yada telefonu yakma diye parlaklık yada performansı kısar telefon ek olarak bu muhabbet hemen hemen tüm akıllı cihazlarda var... Telefonda ağır oyunları oynuyorsanız ısınma kaçınılmaz maalesef. Kıçında fan yok bu cihazların.

Ben 14 kullanıyorum pubg mobile oynuyorum ısınma olmuyor çok hafif bir ısı oluyor ama öyle androiddeki gibi ısınmıyor
Isınma sorunu 11 ve 12 lerde var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,620
Üyeler
190,937
Son üye
MADEMoR
Geri