Iphone 8 mi mi note 9 promu

PC USTADI

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
3500
Sa BEN IPHONE 8 ALCAM AMA NOTE 9 PRO DA CAZİP GELİYOR SİZCE HANGİSİ IPHONE 8Mİ NOTE 9 PRO MU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem 3600 tl

Kulanima bağlı ne yapacaksını

Sa BEN IPHONE 8 ALCAM AMA NOTE 9 PRO DA CAZİP GELİYOR SİZCE HANGİSİ IPHONE 8Mİ NOTE 9 PRO MU

Bütçem 3600 TL
Bence iphone 8 al hem çok uzun ömürlü hemde kamerası muazzam diğer telefonların 4 kamera ile yapamadığını tek kamera ile yapıyor

iPhone 8 kullanıcısıyım, temiz 2. el bulabilirseniz alınabilir, hala hızlı bir telefon ve kamera olarak da gayet iyi. Ancak merak ettiğim 3600 TL bütçeyle neden Redmi Note 9 Pro'ya bakıyorsunuz ki? Oppo Reno 4, Samsung M51, Realme 7 Pro gibi çok daha iyi cihazlar var 3600 TL civarına.

Hiçbiri alınmaz. iPhone 8 batarya olarak memnun etmeyecek bir cihaz, Xiaomi ise yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera olarak Oppo Reno 4. Batarya ve kamera içinse ağır ve kaba olduğunu bilerekten Samsung Galaxy M51 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artarsa Samsung Galaxy A52'de alınabilir.

Hiçbiri alınmaz. iPhone 8 batarya olarak memnun etmeyecek bir cihaz, Xiaomi ise yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera olarak Oppo Reno 4. Batarya ve kamera içinse ağır ve kaba olduğunu bilerekten Samsung Galaxy M51 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artarsa Samsung Galaxy A52'de alınabilir.
Ağzımdan aldı 👍

Bütçem 3600 TL
Note 9 Pro abim kullanıyor,%50 şarjla 3 gün gittiği var sen düşün.Güncel model her zaman daha iyidir.

iphone 8 kullanıyorum şarj aleti olmadan dışarı çıkamıyorum tavsiye etmem kardeşim, bütçenle daha iyilerini alabilirsin

Link bırakmamışsınız linki de ben bırakayım bari.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,169
Üyeler
188,047
Son üye
Mocelph
Geri