İphone 8 daha iyiSa BEN IPHONE 8 ALCAM AMA NOTE 9 PRO DA CAZİP GELİYOR SİZCE HANGİSİ IPHONE 8Mİ NOTE 9 PRO MU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçem 3600 TL
Bence iphone 8 al hem çok uzun ömürlü hemde kamerası muazzam diğer telefonların 4 kamera ile yapamadığını tek kamera ile yapıyorSa BEN IPHONE 8 ALCAM AMA NOTE 9 PRO DA CAZİP GELİYOR SİZCE HANGİSİ IPHONE 8Mİ NOTE 9 PRO MU
Bütçem 3600 TL
Ağzımdan aldıHiçbiri alınmaz. iPhone 8 batarya olarak memnun etmeyecek bir cihaz, Xiaomi ise yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera olarak Oppo Reno 4. Batarya ve kamera içinse ağır ve kaba olduğunu bilerekten Samsung Galaxy M51 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artarsa Samsung Galaxy A52'de alınabilir.
Note 9 Pro abim kullanıyor,%50 şarjla 3 gün gittiği var sen düşün.Güncel model her zaman daha iyidir.Sa BEN IPHONE 8 ALCAM AMA NOTE 9 PRO DA CAZİP GELİYOR SİZCE HANGİSİ IPHONE 8Mİ NOTE 9 PRO MU
Bütçem 3600 TL
Link bırakmamışsınız linki de ben bırakayım bari.Hiçbiri alınmaz. iPhone 8 batarya olarak memnun etmeyecek bir cihaz, Xiaomi ise yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera olarak Oppo Reno 4. Batarya ve kamera içinse ağır ve kaba olduğunu bilerekten Samsung Galaxy M51 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artarsa Samsung Galaxy A52'de alınabilir.