tabikide iPhone XRKardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
Herzmn yeni çıkan teknolojiden yanayımKardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
Her zaman alabiliyorsan üst modeli al.Kardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
XR. 8 plus kullanıyorum ben hiç fena değil bu arada ama XR daha iyi gibi.Kardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
iphone xr daha yeni model. sana şöyle diyim bende iphone 6 var ios 13 güncellemesi kaldırmıyor o yüzden kullanamıyorum. sende bunu düşünerek al. ileriye dönük olsunKardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
ıphone xr öneririmKardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
iphone XR ama ben olsam iphone almamKardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
tabikide iPhone XR
Herzmn yeni çıkan teknolojiden yanayım
Her zaman alabiliyorsan üst modeli al.
Bence XR.
XR. 8 plus kullanıyorum ben hiç fena değil bu arada ama XR daha iyi gibi.
iphone xr daha yeni model. sana şöyle diyim bende iphone 6 var ios 13 güncellemesi kaldırmıyor o yüzden kullanamıyorum. sende bunu düşünerek al. ileriye dönük olsun
ıphone xr öneririm
iphone 8 plus önermem
Daha yeni teknoloji
Daha çerçevesiz ekran
Ve Daha nesil yenilikler barındırıyor
8plus tasarımı bana daha güzel geliyor 8 plus alırdım ben
Dostum her zaman yeni teknolojiden yararlanmaya çalış.XR daha güncel bir model olduğundan ileride güncellemeleri daha güncel tutabilirsin.
hepinizin önerileri için teşekkürler sanırım xr alıcamiphone XR ama ben olsam iphone almam
kral se 2020 güzel telefon ben kendime alırım ama kardeşim o küçük istemiyorum diyor sanada teşekkürlerIphone SE 2020 tavsiye ederim.
Bu arada dostum 8plus aldım ama pişmanım. Elimde olsa iphone 6 alırdım çünkü birilerini arasam yeterli sosyal medyaya da girebiliyorum daha ne olsun.hepinizin önerileri için teşekkürler sanırım xr alıcam
O kadar para vermeye gerek yokBu arada dostum 8plus aldım ama pişmanım. Elimde olsa iphone 6 alırdım çünkü birilerini arasam yeterli sosyal medyaya da girebiliyorum daha ne olsun.