yeni se çıkacak bekle istersen.ikisinide 4900tl giibi fiyatlara buldum fakat hangisi alsam bilemedim ORTALAMA 2 YADA 3 SENE KULLANICAM 2.EL OLARAK ALICAM hangisi daha mantıklı
min 8-8.5k olacak.yeni se çıkacak bekle istersen.
6-7k arası bekliyorum apple se modellerde Tr'ye özel fiyat politikası uyguluyor. Ama bakalım.min 8-8.5k olacak.
o fiyata imkanı yok şuan ki se fiyatında çıkar büyük ihtimalle yani 400 dolar. şuan ki se2 en ucuz 7.6k6-7k arası bekliyorum apple se modellerde Tr'ye özel fiyat politikası uyguluyor. Ama bakalım.
valla 400 dolar ise 8' geçer ama 300 dolar falan da diyorlar. Bakacağız artık.o fiyata imkanı yok şuan ki se fiyatında çıkar büyük ihtimalle yani 400 dolar. şuan ki se2 en ucuz 7.6k
300 dolar a çıkacak ise se2 ne kadar olacak ? 200 dolar mı ? sanmam.valla 400 dolar ise 8' geçer ama 300 dolar falan da diyorlar. Bakacağız artık.
300 dolar a çıkacak ise se2 ne kadar olacak ? 200 dolar mı ? sanmam.
tüm telefonlarım samsungundu annemde iphone 7 var ilk çıktığı seneler aldı ben 2 telefon değiştirdim samgun kullanıyorum hemen aptallışoyalrBen kesinlikle SE 2'yi tercih ederdim ikisi arasından.
5000 TL bütçeye M52 daha mantıklı olacaktır.