Neler Yeni

iphone a tarayıcıdan video nasıl indirilir ?

şahin doğan

80+ Platinum
selam dostlar telefona tarayıcıdan video indirmek istiyorum kestirmelere baktım fakat bulamadım tarayıcıdan video nasıl indirebilirim

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,741
İsim
misfit
selam dostlar telefona tarayıcıdan video indirmek istiyorum kestirmelere baktım fakat bulamadım tarayıcıdan video nasıl indirebilirim
Ben Documents uygulamasını kullanıyorum, tavsiye ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Documents uygulamasını kullanıyorum, tavsiye ederim.
nasıl indirebilirim anlatabilirmisin diyetisyenimin sitesine yüklediği video yu indirmeye çalışıyorum hiç bir yol bulamadım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,741
İsim
misfit

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
nasıl indirebilirim anlatabilirmisin diyetisyenimin sitesine yüklediği video yu indirmeye çalışıyorum hiç bir yol bulamadım
Videoyu Youtube'a veya başka bir video paylaşım sitesine yüklemişse Documents uygulamasının kendi içindeki tarayıcıdan girin, video linkini Google'dan aratarak bulacağınız herhangi bir Youtube Video Downloader sitesine yapıştırın ve indirin.

Videoyu kendi sitesinin veritabanı gibi linkini alamadığınız bir yere yüklemişse videoyu başlatıp iPhone'ların içinde yerleşik olarak gelen ekran kaydı özelliğiyle ekran kaydı alın.

sprkil00

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdurrahman YURDAER
total adlı programı indir. istediğin web sitesindeki izlediğiniz videoyu oynatın. 3 sn sonra altta indirme seçeneği gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,308
Üyeler
172,817
Son üye
berat_slv
Top Bottom