iphone a tarayıcıdan video nasıl indirilir ?

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,344
selam dostlar telefona tarayıcıdan video indirmek istiyorum kestirmelere baktım fakat bulamadım tarayıcıdan video nasıl indirebilirim

selam dostlar telefona tarayıcıdan video indirmek istiyorum kestirmelere baktım fakat bulamadım tarayıcıdan video nasıl indirebilirim
Ben Documents uygulamasını kullanıyorum, tavsiye ederim.

Ben Documents uygulamasını kullanıyorum, tavsiye ederim.
nasıl indirebilirim anlatabilirmisin diyetisyenimin sitesine yüklediği video yu indirmeye çalışıyorum hiç bir yol bulamadım

nasıl indirebilirim anlatabilirmisin diyetisyenimin sitesine yüklediği video yu indirmeye çalışıyorum hiç bir yol bulamadım
Videoyu Youtube'a veya başka bir video paylaşım sitesine yüklemişse Documents uygulamasının kendi içindeki tarayıcıdan girin, video linkini Google'dan aratarak bulacağınız herhangi bir Youtube Video Downloader sitesine yapıştırın ve indirin.

Videoyu kendi sitesinin veritabanı gibi linkini alamadığınız bir yere yüklemişse videoyu başlatıp iPhone'ların içinde yerleşik olarak gelen ekran kaydı özelliğiyle ekran kaydı alın.

total adlı programı indir. istediğin web sitesindeki izlediğiniz videoyu oynatın. 3 sn sonra altta indirme seçeneği gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,887
Üyeler
187,117
Son üye
Wicker10
Geri